Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
286
0

ПОНОМАРЬОВ: «У Дніпра-1 є гравці, які самі можуть вирішити долю матчу»

Головний тренер «Руху» – про майбутній поєдинок із лідером таблиці УПЛ

ПОНОМАРЬОВ: «У Дніпра-1 є гравці, які самі можуть вирішити долю матчу»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов розповів про підготовку команди до поєдинку з «Дніпром-1».

– «Рух» не хоче підлаштовуватись під суперників, тож ми готуємось до матчу з «Дніпром-1» у звичному режимі, адже акцентуємо увагу саме на своїй грі. Звісно, ми розбираємо як суперник діє на полі, але все ж для нас головне – демонструвати свій звичний футбол.

Наше першочергове завдання – перемагати у кожній грі, тож хочеться взяти реванш за прикру поразку у першому колі. Всі ми пам’ятаємо цю гру: «Рух» вдало розпочав поєдинок, діяв активно, мав багато хороших моментів, але не реалізував їх, тоді як «Дніпро-1» використав дві наших помилки. Це досвідчений та сильний суперник, проте і ми зробили висновки – у майбутній грі спробуємо виправити свої помилки.

Не можу сказати, що є якісь суттєві зміни у грі «Дніпра-1» після зимової перерви. Грають ті ж самі гравці і демонструють якісний футбол, є кандидати в національну збірну України. Загалом у їхньому складі багато футболістів, які можуть взяти на себе ініціативу та самотужки вирішити долю матчу.

Це срібний призер попереднього чемпіонату, а зараз дніпровці очолюють турнірну таблицю. Та для нас це не так важливо, адже проти будь-якого суперника «Рух» хоче грати згідно своїх принципів та гнути на полі свою лінію. Важливо, аби наша команда здобувала результат та розвивалась.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.