Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 березня 2024, 03:39
473
0

АЛЬГУАСІЛЬ: «Ми грали з ПСЖ, однією з найкращих команд Ліги чемпіонів»

Головний тренер Реала Сосьєдад прокоментував поразку в матчі ЛЧ

| Оновлено 06 березня 2024, 03:39
473
0
АЛЬГУАСІЛЬ: «Ми грали з ПСЖ, однією з найкращих команд Ліги чемпіонів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Іманоль Альгуасіль

Увечері 5 березня у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в іспанському Сан-Себастьяні зустрілися «Реал Сосьєдад» та «ПСЖ».

Завдяки дублю Кіліана Мбаппе команда з Парижа виграла другий матч (2:1) і вийшла до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Головний тренер Реала Сосьєдад Іманоль Альгуасіль:

«Насамперед хочу привітати вболівальників, бо сьогодні вони справді підтвердили рівень Ліги чемпіонів. Я також хочу привітати своїх гравців, бо навіть якщо ми не пройшли до чвертьфіналу, але ми змагалися з ПСЖ, однією з найкращих команд Ліги чемпіонів.

Я дуже щасливий і дуже пишаюся [цією командою]. Ми сподіваємося, що мине зовсім небагато часу, перш ніж ми знову зможемо грати у Лізі чемпіонів. Ми збираємося зробити все, що від нас залежить, щоб грати у єврокубках наступного сезону».

Півзахисник Реала Сосьєдад Мартін Субіменді:

«Для нас стало важким ударом, коли вони забили на 15-й хвилині. Все мало бути навпаки. Такий був наш план – якщо ми не можемо забити, то принаймні не повинні пропускати. Цей гол сильно змінив наші плани, а свій м'яч ми забили надто пізно.

Я думаю, що загалом ми провели дуже хорошу кампанію. Це допоможе нам значно зрости у плані досвіду. Чесно кажучи, я думаю, що суперник був кращим, але я не маю виправдань. Думаю, що цей досвід призведе до позитивних речей та знань, які нам будуть корисні.

Вихованці клубу? Це подвійно цінно. Грати [на такому рівні] з гравцями, з якими ти провів стільки років – це щось особливе. Ми дуже пишаємося зробленою нами роботою, тим, як ми показали Європі, хто ми такі. Але ясно, що нам все ще потрібно багато чого вчитися, щоб продовжувати зростати у цій конкуренції».

Воротар Реала Сосьєдад Алехандро Реміро:

«Незважаючи на всі труднощі, з якими ми зіткнулися як у сьогоднішній грі, так і в першому матчі, ми не втратили обличчя. Ми намагалися втримати ПСЖ, незалежно від пропущених голів і ситуації. Ми зазнали поразки, але це поразка з високо піднятою головою.

Нам могло пощастити трохи більше, але люди не очікували, що ми фінішуємо першими у групі, а ми фінішували. Ви маєте дивитися на позитивні моменти. Для нас також є нагородою грати проти цієї великої команди, часом бути кращими. Це правда, що вони були ефективнішими, особливо в атаці, але ми повинні зберегти хорошу гру і продовжувати рухатися вперед.

Часто люди зосереджуються у результаті. Однак для нас важливішим є процес, те, що привело нас сюди. Ми маємо дотримуватися цього – нашої роботи та нашого розуміння футболу, а потім втілювати все це у грі.

Відео голів та огляд матчу

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.