Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2381
0

Спортінг – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 6 січня о 19:45 за Києвом

Спортінг – Аталанта. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

6 березня на «Жозе Алваладі» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Спортінг» (Лісабон) зіграє проти «Аталанти». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Спортінг (Лісабон)

Команда минулого сезону провела невдало, і тоді Рубена Аморіма від звільнення врятували лише колишні заслуги. Ну, а зараз молодим наставником цікавляться гранди. Що справедливо, адже він досяг нового витка прогресу від своїх підопічних. Знову леви всерйоз претендують на чемпіонський титул - при тому, що минулої весни закінчили на четвертій позиції, нижче за Брагу. Саме той результат відправив зелено-білих лише до Ліги Європи. І в групі вони посіли 2-е місце, під саме Аталантою, з якою набрали лише 1 очко. У результаті португальцям довелося грати у плей-оф уже з попереднього раунду, у лютому. Втім, з Янг Бойз все вирішилося вже у першому поєдинку, у Берні, де перемогли 3:1. Після цього у Лісабоні з головою вистачило й нічиєї 1:1 для загального успіху.

Аталанта

Клуб по-справжньому золотого, за своїми мірками, періоду, провалилися позаминулого сезону, закінчивши за межами зони єврокубків. Зрозуміло, що у Бергамо хотіли відвоювати позиції, але до квартету лідерів повернутися не вийшло. У результаті італійці вирушили до Ліги Європи. І там підопічні Гасперіні впевнено виграли групу, у тому числі перемігши у Лісабоні. Після цього навіть після нічиєї хати з португальцями Богиня вийшла у плей-оф з першого місця, завдяки чому до весни отримала можливість зосередитися на внутрішній арені (і це допомогло: клуб вийшов у півфінал кубка країни та претендує на 4-е місце у Серії А). Але тепер доведеться знову ділити увагу та розставляти пріоритети.

Статистика особистих зустрічей

До цього сезону клуби між собою не перетиналися. Але зараз це буде вже третій поєдинок: у групі італійці виграли у Лісабоні, після чого була нічия у Бергамо.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують у цій зустрічі левам. Але, з урахуванням колишніх поєдинків, ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.