Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Реал Мадрид
06.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:0 1 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 березня 2024, 01:29
5269
7

Реал Мадрид – РБ Лейпціг. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 6 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 07 березня 2024, 01:29
5269
7
Реал Мадрид – РБ Лейпціг. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

6 березня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Реал» (Мадрид) зіграє проти «РБ Лейпциг». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда минулого сезону втратила ключові трофеї, поступившись Манчестер Сіті в півфіналі Ліги чемпіонів і поступившись першістю в Прімері Барселоні. Вже підопічні Карло Анчелотті змогли взяти певний реванш у синьо-гранатових, розгромивши їх у фіналі Суперкубку Іспанії. Та й у Ла Лізі вже немає особливої інтриги – несподіваний переслідувач, Жирона, до кінця зими здала позиції, а кулес та й Атлетіко не тягнуть. Залишається Ліга чемпіонів, де галактикос поки що не зустрічалися із серйозними проблемами. У групі вони спокійно розібралися не лише з Брагою та берлінським Уніоном, а й із Наполі. Лютий приніс поїздку до Німеччини, де було непросто, але в результаті сейви Луніна та гол Браїма Діаса принесли мінімальну перемогу гостям.

РБ Лейпциг

Клуб бадьоро розпочинав цей сезон, незважаючи на вимушене оновлення складу влітку, із продажем низки лідерів. Суперкубок Німеччини приніс перемогу над Баварією. Потім була невдача у кубку, але при цьому й у Лізі чемпіонів німці змогли планово вийти у плей-оф за спиною у Манчестер Сіті, з 2-го місця, і у Бундеслізі відзначили зимові свята на 4-й позиції. Але з січня після паузи підопічні Марко Розе здали позиції і навіть програвали тричі поспіль. У результаті дортмундська Боруссія вийшла вперед і буде непросто повернутися до квартету. На цьому тлі німці показували гідну гру вдома із вершковими. Ось тільки Луніну не забили за непоганих моментів, а ось Гулачі не дотягнувся до пострілу Діаса з-за меж штрафного.

Статистика особистих зустрічей

Восени 2022 року клуби грали в Лізі чемпіонів, але у груповому форматі. Тоді команди обмінялися перемогами одна над одною.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що німці не мають шансів навіть на нічию. Погодимося, що іспанці виглядають солідніше і стабільніше. Ставимо те що, що виграють галактикос (коефіцієнт - 1,615).

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
2:1
Boodya
Це я гляну сьогодні, як на мене найцікавіша пара на цьому етапі
Первый Среди Равных
Лейпциг сьогодні отримає повну авоську м'ячів. 
Лига конференций без динамо
Фору -1 Реал нужно брать за 1,95