Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1766
23

Рафаель БАНДЕЙРА: «Шахтар не діяв за принципами фейр-плей»

Захисник «Кривбаса» прокоментував поразку проти «Шахтаря»

Рафаель БАНДЕЙРА: «Шахтар не діяв за принципами фейр-плей»
ФК Кривбас. Рафаель Бандейра

Португальський захисник «Кривбаса» Рафаель Бандейра прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» (2:5) у матчі 19-го туру УПЛ.

– Рафаель, в чому бачиш основні причини невдачі?

– На мою думку, суперник нас переграв, ми допустили багато помилок. Нам не вдалось показати ту гру, яку ми хотіли. Але вже у наступному матчі, який зіграємо вдома, налаштовуємось виключно на перемогу. Хочемо порадувати наших вболівальників.

– Другий гол «Шахтаря»… Що там сталось, чому не розібрались?

– Їх гравець лежав на газоні, декілька наших гравців підійшли до нього. Але «Шахтар» скористався паузою. Швидко розіграв стандарт. Ми ж діяли за принципом фейр-плей. «Шахтар», на жаль, цього не зробив. Цю гру треба якнайшвидше розіграти та вже думати про поєдинок проти «Оболоні».

– Які слова ти б сказав вболівальникам, адже «Кривбас» підтримували не тільки в Україні, а і за межами нашої держави?

– Так, ми відчували підтримку. Також за нас вболівали на стадіоні у Львові, фани скандували «Кривбас» Кривий Ріг. Це надихає, дякуємо за підтримку. Запрошую наших вболівальників на перший домашній матч проти «Оболоні».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Это к вопросу о том, что слава про "фейр плей" шахтеровский потихоньку то распостраняется . Вот вам португалец,камерунец, игрок сборной руанды , хорват , которого удалили этими своими коментами ж делятся на родине. А потом кипрские скмщики , которые думают, что купили все в Украине удивляются откуда о их "кабинетных" играх знают . Норшелланд и Уефа тоже помнят все. И то, что спорт.юа стесняется написать, что Вернидуб тоже про фейр плей шахтеровский сказал в интерьвью это ж не значит , что другие сми этого не показывают.
sahka1981
Вернидуб для футболхаба це ж саме сказав, що в фейр-плей грають не всі, одні грають, інші ні. Буде урок, хоча ще після Вереса можна було б і запам'ятати.
aleks8-48
Какой фейр-плей,когда на поле лежал соперник? Они подошли к сбитому сопернику с мыслью,что судья подждёт пока они будут извиняться? Это полезный урок на будующее- только судья решает, когда можно вводить мяч,а игрок должен всё время быть в игре.
Xvalenok03
Еще один дурак хоть и легионер.
Max-Morlock
Ещё один.   Мову вивчив?А если бы та Дибанга сбила Зубкова на половине поля Шахтёра???Ну????  
 Думайте головой, а не хотелкой.То шо? Судья бы сюркнул и указал бы на место нарушения. ВСЁ!!!Крыськив бы точно так развёл мяч.А вот если бы Дибанге дали  ЖК, то тогда бы арбитр сюркнул и на продолжение игры после оформления ЖК.
UkrainianUPL
Ещё один клоун нытик. Вроде же не дырявый а португалец