Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 05 березня 2024, 12:56
2106
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Коли все добре на зборах, то в сезоні погано»

Тренер «Карпат» прокоментував перемогу над тернопільською «Нивою»

| Оновлено 05 березня 2024, 12:56
2106
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Коли все добре на зборах, то в сезоні погано»
ФК Карпати. Мирон Маркевич

1 березня львівські «Карпати» зіграли товариський поєдинок проти тернопільської «Ниви». Гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь львів'ян, на гол тернополянина Романа Волохатого відповіли Артур Рябов та Юрій Тлумак.

Головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич так прокоментував цю перемогу:

– У першому таймі «Нива» проявила характер, відзначилася забитим м’ячем. Ми зробили багато помилок, тож маємо тему для розмов, але це збори. Зазвичай, коли все дуже добре на тренувальних зборах, то у сезоні погано. У другому таймі зіграли вдало. Молоді гравці добре себе проявили, особливо Олександр Фетько.

У нас вчора були серйозні навантаження і сьогодні хлопці вийшли на гру, напевно, з думкою, що вже виграли. Добре, що «Нива» поставила нас на місце. У другій половині зустрічі футболісти вийшли з хорошою мотивацією. У футболі так трапляється – якщо трошки розслабишся, то дістанеш по шапці.

Зараз у нас практично немає травмованих гравців. Вже повернулися на поле і Євген Підлепенець, і Ян Костенко. Перший збір в Ужгороді вони пропустили. Є свої нюанси, але збори хороші, погода дозволяє нам працювати. Зважаючи на пору року, поля у хорошому стані. Ми перейшли зі штучного газону на натуральне поле.

Вивчатимемо наших суперників навесні. Зокрема, почнемо із «Полтави», адже граємо перший матч проти неї. Головне – думати про свою гру, щоб ми діяли впевнено, так, як в останніх поєдинках першого кола. У цьому аспекті ми зараз і працюємо, – сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.