Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 05 березня 2024, 22:45
418
0

САЛТАНЮК: «Наприкінці гри я трохи розізлилася і потрібних два м'ячі відбила

Голкіпер збірної України допомогла виграти два матчі у команди Ізраїлю

| Оновлено 05 березня 2024, 22:45
418
0
САЛТАНЮК: «Наприкінці гри я трохи розізлилася і потрібних два м'ячі відбила

Збірна України здобула дві перемоги над збірною Ізраїлю. Перший матч завершився з рахунком 28:27 на користь України, завдяки важливому сейву голкіпера Вікторії Салтанюк на останній хвилині гри. У другому матчі українки перемогли 32:28, Вікторія також зробила декілька важливих сейвів.

Воротар збірної та польського клубу «Кобежице» Вікторія Салтанюк підбила підсумки матчу, розповіла про емоції від відбитих пенальті, а також про те, чому вона веде свій записник.

Які підсумки матчів проти Ізраїлю?

– У цілому, ми задоволені результатом. Це були потрібні нам ігри. Ми витиснули з себе все, що могли в цих матчах, побачили, над чим нам треба працювати. У нас класна та крута молодь, насправді. Всі дівчата потужні, з бажанням – всі хочуть перемагати! Я думаю, ще є багато над чим працювати. Всі плюс-мінус між собою зігралися. І я думаю, наступного разу буде тільки краще.

Ми раді, що ми привезли свої очки додому. Перед наступним матчем проти Словаччини вже трошки спокійніше. Але все одно, це відповідальність, яку треба проходити. Це також дуже потрібна для нас гра (проти Словаччини), бо з другого місця набагато приємніше виходити, ніж з третього.

У кожному матчі ти відбила по пенальті. Були важливі сейви, один з них приніс перемогу. Які враження від власної гри?

– Я задоволена першою грою своєю. Я вважаю, що зіграла добре. У другому матчі я зовсім не увійшла в гру, я відчувала це. Не мій день був. Але, все ж таки, під кінець вдалось зібратись психологічно, бо я розуміла, що треба було десь допомогти, додати впевненості дівчатам у нападі, щоб вони розуміли, що за спиною хтось є. Добре, що вдалось! Якщо чесно, під кінець я трошки розізлилась, і потрібних два м’ячів відбила. Але якщо чесно, я собою не задоволена у другій грі зовсім! Тому маю у своїй голові записничок, над чим потрібно працювати, аби покращити свою гру в наступних іграх.

У тебе записник не лише образно. Бачимо, що ти постійно записуєш собі.

– Так, я пишу про гравців, бо це корисно. Звичайно, зазвичай я намагаюсь діяти по ситуації, в залежності від ігрових моментів, бо не хочу просто грати по власних записах. Але у деяких ситуаціях це дійсно корисно, бо гравці кидають у свій улюблений кут, а я роблю статистику для себе, аби потім знати, що, наприклад, 80% кидків півсередній робить в ближній кут, або в дальній кут. Мені потім легше в гру входити.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.