Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 березня 2024, 23:53
6921
2

Не без нервів. Жіноча збірна України з гандболу вдруге перемогла Ізраїль

Українська команда продовжує боротьбу за вихід на чемпіонат Європи

| Оновлено 04 березня 2024, 23:53
6921
2
Не без нервів. Жіноча збірна України з гандболу вдруге перемогла Ізраїль

Лише минулого четверга збірні України та Ізраїлю змагалися між собою на ігровому паркеті в словацькому місті Шаля. У тому матчі молода українська команда, у складі якої було одразу шість дебютанток, здобула важку перемогу з різницею в один гол. І ось, менш ніж через сорок вісім годин після закінчення першої зустрічі, команди провели на тому ж майданчику ще один поєдинок між собою.

Протягом майже усього ігрового часу збірна України вела у рахунку. Однак, попри це, поєдинок був напруженим. Ізраїльтянки постійно були десь поруч і не відставали більше, ніж на п'ять голів. У кінцівці матчу перевага українок скоротилася до трьох пунктів. На щастя, наша команда не втратила пильність і довела гру до перемоги.

Збірна України набрала шість очок у чотирьох матчах відбору на чемпіонат Європи. Щонайменше на добу наша команда очолила відбіркову групу. Однак якщо Німеччина завтра переможе Словаччину, то поверне собі лідерство. Саме з цими двома збірними українкам належить зіграти у двох турах, що залишилися до завершення кваліфікаційного турніру. На чемпіонат Європи вийдуть команди, які посядуть перші два місця у групі.

Відбір на чемпіонат Європи-2024

Україна – Ізраїль – 32:28 (19:14)

Україна: Балог, Салтанюк - Смбатян (2), Соскида (5), Компанієць (1), Оржаховська, Когуч (3), Петрів, Дяченко, Краснянська (4), Науменко (1), Колодюк (3), Лакатош (4), Пойманова (4), Горільська (2), Нестеренко (3).

Ізраїль: Неземзон, Бен Зікрі - Гавза, Улзарі, Теплицька (2), Гербі (4), Шохам, Коен (1), Аклер, Лезінська (3), Іцак (1), Кріф, Ашурі (3), Шауль (6), Вакрат (7), Сторожук (1).

м. Шаля (Словаччина)

УКРАЇНА - ІЗРАЇЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Молодчинки !!!
BallsToTheWall
Германия это -10....  Словакия -хз.