Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

05.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 1 : 2
ПСЖ Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 березня 2024, 21:24
4742
0

Реал Сосьєдад – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 5 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 05 березня 2024, 21:24
4742
0
Реал Сосьєдад – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

5 березня на «Реале Арена» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Реал Сосьєдад» зіграє проти «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Сосьєдад

Команда довго виборювала право повернутися до Ліги чемпіонів. За останні роки, за Альгуасіля, вдалося навіть кубок країни виграти - але тільки минулого сезону, саме завдяки кризі Севільї, вдалося фінішувати в квартеті лідерів Прімери. І, до речі, зараз, при непоганому просуванні в кубку країни, чуррі-урдин явно здулися і тепер борються хіба що за 6 позицію, без гарантій того, що вдасться обійти в підсумку Бетіс. Тож цей сезон запам'ятають у Сан-Себастьяні саме за рахунок довгоочікуваної Ліги чемпіонів. Там іспанці змогли виграти групу, зокрема двічі звести внічию матчі з фаворитом, Інтером. Та й поїздка до Парижа була непоганою за грою. Ось тільки там гості не змогли забити, а господарі фактично вичавили навіть більше, ніж максимум.

ПСЖ

Клуб давно вже може у режимі анабіозу проводити внутрішні турніри. І зараз у цьому плані нічого не змінюється - там і зараз уже взято перший трофей у нинішньому сезоні, за Луїса Енріке, у вигляді Суперкубка країни, та й у Лізі 1 до весни накопичено досить комфортний відрив від найближчих сусідів за таблицею. Є всі умови для того, щоб повністю зосередитися на виступі на євроарені - і там після непростого проходження групового етапу (взяли стільки ж очок, скільки і Мілан, але за додатковими показниками таки випередили італійців у суперечці за друге місце) вдалося досягти впевненого. як мінімум, результат першого, домашнього поєдинку в 1/8 - 2:0. Ось тільки після цього Мбаппе офіційно підтвердив, що піде влітку - а чи після цього Кіліан повністю викладатиметься зараз?

Статистика особистих зустрічей

Чуррі-урдін грали постійно у Лізі Європи, а парижани – у Лізі чемпіонів. І лише у лютому у Франції вони вперше зіграли один з одним.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси на успіх рівними. Але тут, по суті, нічого вже не розігрується, тут усе зрозуміло щодо проходження до чвертьфіналу. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 14
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.