Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 04 березня 2024, 21:37
2109
0

Бултер пояснила, як їй вдалося обіграти Костюк після програного сету

Кеті виграла у Марти у трьох партіях у фіналі турніру WTA 500 у Сан-Дієго

| Оновлено 04 березня 2024, 21:37
2109
0
Бултер пояснила, як їй вдалося обіграти Костюк після програного сету
Getty Images/Global Images Ukraine. Кеті Бултер

У ніч на 4 березня українська тенісистка Марта Костюк (WTA 34) поступилася Кеті Бултер (Велика Британія, WTA 49) у фінальному матчі хардового турніру WTA 500 в Сан-Дієго (США) з рахунком 7:5, 2:6, 2:6.

Після завершення зустрічі Бултер підбила підсумки змагань, а також прокоментувала хід фінальної зустрічі з українкою:

«Досі не розумію, що сталося. Цей тиждень був для мене дуже особливим з багатьох причин. Чудові відчуття. Я наполегливо працювала протягом усього тижня та показувала неймовірний теніс. Сьогодні була справжня битва, у тому числі із самою собою. Але я змогла впоратися зі своїми нервами і це дало свій результат.

У першому сеті я не могла знайти той теніс, в який грала протягом цього тижня. Звичайно, і умови зовсім інші, ввечері стає холодніше, трохи важко подавати. Для мене було важливо зберігати ментальну стійкість та тримати себе в руках. Я намагалася розслабитись і просто грати, і це мені допомогло.

Перед матчем я сказала своєму тренеру, якщо буде видно, що я не отримую задоволення від гри, щоб він мені нагадував, що я вже граю у фіналі турніру WTA 500. Іноді я дуже сувора до себе. Я щодня очікую від себе максимального рівня, який тільки можу показати. Сьогодні була й ментальна битва.

Алекс де Мінаур? Так, він також провів неймовірний тиждень. Просто приголомшливо – виграти титул на турнірі ATP 500 другий рік поспіль. Мене це дуже надихає. Спробую повторити свій успіх у Сан-Дієго і наступного сезону.

Заряд впевненості? Він величезний. Але й стабільність для мене є одним із головних чинників цього року. Я обігрую суперниць, які набагато вищі за мене в рейтингу, і це те, що мені потрібно робити. Тут нічого не зупиняється, я хочу продовжувати і подивимося, як далеко я зайду. Я хочу ставати кращою».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.