Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2987
1

Шеффілд Юнайтед – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 4 березня о 22:00 за Києвом

Шеффілд Юнайтед – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

4 березня на «Бремелл Лейн» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Шеффілд Юнайтед» зіграє проти «Арсенала». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Шеффілд Юнайтед

Команда після паузи повернулася до АПЛ безпосередньо у 2023-му році. Щоправда, спочатку і Хеккінгботтом програвав стикові поєдинки. Але з другої спроби вдалося піднятися напряму, за спиною у Бернлі. З ними сусідять і зараз, ось тільки ця парочка влаштувалася в зоні вильоту. І сперечаються хіба що про те, хто вилетить до Чемпіоншипу (а це виглядає вже неминучим) з останнього місця. Були надії на прогрес мечів після повернення на тренерську посаду місцевої легенди, Уайлдера. Спочатку за Кріса щось виходило, але потім знову були в основному програші, причому часто великі, типу 0:5 з Брайтоном. Так, у лютому вдалося обіграти 2:1 на виїзді Лутон, але це більше завадить супернику, який теж йде в зоні вильоту, ніж врятує клуб.

Арсенал

Клуб після тривалого животіння нарешті виявив себе з позитивної точки зору - якщо до цього не вдавалося фінішувати в топ-4 англійського футболу, то 2023-го вибороли 2-е місце. Таким чином, до речі, вийшло, нарешті, і в Лігу чемпіонів повернутися. Там англійці виграли свою групу, а ось у 1/8 фіналу Артета перемудрив і програв перший, виїзний поєдинок Порту, нехай навіть 0:1 - аж ніяк не вирок. Вилетіли Зінченко та компанія й з кубків країни. Але при цьому були й удачі цього сезону. Він розпочався з перемоги, хай і по пенальті, у Суперкубку країни, з Манчестер Сіті. І з ним же, а також з Ліверпулем, сперечаються за лідерство в АПЛ. Усі 6 крайніх матчів там виграно, часто з великим рахунком.

Статистика особистих зустрічей

Каноніри виграли усі 4 поєдинки. У тому числі в жовтні був і зовсім розгром 5:0.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на новий розгром у виконанні гостей. Може, вони не повторять осінній рахунок, але можна використати фору -2 забитих голів до перемоги червоно-білих у понеділок увечері (коефіцієнт - 1,81).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
А не повторить ли вариант "Мальорка" - подумали в Шеффилде.