Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1310
1

Інтер – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 4 березня о 21:45 за Києвом

Інтер – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 березня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 27-го туру Серії А, в якому «Інтер» зіграє проти «Дженоа». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Інтер

Команда зараз очевидно більше думатиме про те, що вийде наступного тижня. Тоді італійцям їхати до Мадрида на поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Так, удома вони виграли в Атлетіко. Але 1:0 при рівній боротьбі обіцяє тільки одне: поєдинок-відповідь точно вийде неймовірно складним. Ну а в Серії А вже поступово вмирає чемпіонська інтрига. Ювентус довго дихав у спину чорно-синім. Але у підсумку минулого місяця він не лише програв очний поєдинок, а й видав повноцінну невдалу серію. А ось нерадзуррі просто штампували перемоги, часто великі, забиваючи по 4 голи (навіть такому сильному противнику, як Ромі, причому на виїзді). Аталанта цього тижня теж не стала серйозним бар'єром, її розгромили з рахунком 4:0, ставши на крок ближчим до дострокового тріумфу.

Дженоа

Клуб чудово проявляє себе. Не варто забувати, що після появи в Генуї американських інвесторів славетний проект впав у Серію В. Благо, що незабаром після цього обов'язки тренера довірили Джилардіно. І Альберто впорався чудово, зумівши повернути грифонів одразу ж у вищий дивізіон країни. І, головне, вже там команда стабільно набирає очки, давно прописавшись у середині таблиці. Але не зменшує обертів, досить сказати, що за останні місяці була лише 1 поразка, нехай навіть велика - 1:4 вдома з Аталантою. Але в інших були мінімум нічиї, а часто й зовсім перемоги. Так, у лютому вдалося оформити впевнені 2:0 з Удінезе. Тепер в активі вже 33 очки та дванадцяте місце.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє грифони вигравали у 2018-му році. Але після низки поразок в обох крайніх поєдинках вони оформлювали нічию з чорно-синіми.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки солідно виграє лідер Кальчо. Може, рахунок з Аталантою не повторять, але має перемогти при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,83).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.