Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2024, 01:21
4764
23

Юрій ВЕРНИДУБ: «Наші гравці почали вибачатися, а Шахтар виявився хитрішим»

Головний тренер «Кривбасу» – про матч із донецьким клубом

| Оновлено 04 березня 2024, 01:21
4764
23
Юрій ВЕРНИДУБ: «Наші гравці почали вибачатися, а Шахтар виявився хитрішим»
ФК Кривбас

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзний матч проти донецького «Шахтаря» – 2:5.

- Гра була до 57 хвилини. Зрозуміло, що після вилучення нам вже було важко, і на полі домінував «Шахтар», тому і рахунок 5:2.

- Юрій Миколайович, чи бачили ви момент з вилученням? Чи дійсно фол Іліча тягнув на червону картку?
- Чесно кажучи, не бачив. І ще не дивився цей момент. Якщо там дійсно Іліч наступив на ногу супернику з метою його травмувати, то, так – це червона картка. Якщо арбітр передивився VAR і прийняв таке рішення, то, певно, там була груба гра. Але я хочу сказати, що вчора бачив гру «Колоса» з «Рухом»: у Богданова вже було попередження, коли він грубо сфолив, й там навіть жовтої, наприклад, не дали.

Вважаю, що у матчах, коли зустрічаються команди, які бʼються за високі місця, то повинен бути дух гри. Арбітр повинен памʼятати про це, перш ніж приймати такі доленосні рішення. Якщо ж він помилився, то це дуже прикро. На мій погляд, Іліч фолив не навмисно. Але про це говорити вже нема сенсу.

- Ви кажете, що гра була до вилучення. В чому проблема «Кривбасу», коли він пропускав другий гол?
- Це буде урок для нашої команди. Коли ти порушуєш правила, не треба гаяти час на вибачення. Наші ж гравці почали вибачатись, жаліти суперника. А «Шахтар» виявився хитрішим: взяв та й швидко розіграв цей стандарт. Будемо вчитись на цих помилках.

- Сьогодні «Кривбас» вперше за довгий час поступився першою сходинкою. Чи може ця поразка якось вплинути на команду, її цілі?
- У нас бойовий дух. Все попереду. У «Шахтаря» теж є пропущені матчі, хай вони ще наберуть свої очки, як і «Динамо». А там вже в кінці чемпіонату побачимо, хто буде на якому місці. В чому я точно впевнений: «Кривбас» буде битись до кінця. Треба скоріше забувати цю поразку та рухатись далі. Мої хлопці молодці. Завтра вже все забудемо та будемо готуватись до матчу проти «Оболоні».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком
Бокс | 09 травня 2024, 14:22 2
ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком

Тайсон набагато краще підготувався до бою з українцем

Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони
Футбол | 10 травня 2024, 02:29 0
Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони

«Атлетіко» Мадрид хоче підписати Артема Довбика і може розпрощатися з Моратою та Депаєм

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Таким приёмом ШД всегда пользовался и во все времена. Игрок ШД лежит к нему всё внимание и судьи тоже, а ШД делает свою подлое дело. Не первый раз.
Без свистка разыграть штрафной, а судьи что, а кто у нас судьи?
Муґунот Уух
Дєло Луіскі Адріано живйот і побєждаєт!
Phantom
Тепер коли Криськів  буде наступний раз "помирати" без нашатиря не потрібно м'яч вибивати, хрен з ним....
ALM
Суддя йшов до ігрока спитати: чи потрібна йому допомога. Але тут кроти розіграли штрафний, суддя очканув і не став зупиняти гру. Він перш за все винний у цьому епізоді. А вимагати від кротів чеснот - безпесперктивне заняття. На майбутнє, ламайте кротів напевне, щоб їх виносили з поля.
shoko
Читаю коменти  деяких горе- ехспертів і складається враження що вони футбол з космосу бачили і то тільки в ілюмінатор )) ситуація прозора максимально. По правилам(коли деякі довбоящери кажуть про вихід лікаря- смішно) - лікаря на поле викликає арбітр і ніяких знаків для виходу доктора на поле він не надавав. Про стінку, немає навіть натяку у цьому випадку на проє..б який у минулому зробив арбітр зарахувавши тоді повністю неправильно забитий гол ШД. Гравці Кривбасу просто розвернулися і пішли спиною до м'яча у бік своїх воріт,а порушивший правила підійшов вибачатися. Це  помилка, яку навіть у дитячій футбольній школі зараз не часто роблять..Чи хтось стає перед м'ячем чи питають - по свисточку ввод? Коли ті ж довбоящери пишуть про порушення фейр-плей. Хочу пояснити ази - фейр-плей, у подібному випадку він працює якщо б лежав гравець Кривбасу і потребував допомоги, а так Шахтар вирішив швидко продовжити гру у кількісній меньшості,10 проти 11 поки їх гравець лежить на полі. Вдумайтесь клоуни у чому порушений фейр-плей? Вирішили пограти в меньшості ? Мало того атака продовжувалась по динаміці і гравців ШД вибігало троє проти чотирьох які захищалися Кривбасу і воротаря і ті пропустили)) Тут навіть за вуха притягнути щось - НЕМОЖЛИВО!! Але шукати логіку і здоровий глузд у довбоящерів які заряджені закидати опонентів гам..ом, а не аргументами - неможливо. Фани Дк закидають гів..ом ШД, фани ШД закидають гам..ом ДК - і все це без краплі здорового глузду. Немає бажання приймати участь у круговороті цього гам..ометання)) усім гарного дня і не забрудніться ))
⬆️
Кто там извинялся?    Дибанго только начал наклоняться, а Шахта уже разыграла и забила.  Без всяких стенок.  Ждать стенку это потеря динамики и только на руку провинившимся.Ну и Верниждуб не возбухал:   "А «Шахтер» оказался хитрее: взял и быстро разыграл этот стандарт. Будем учиться на этих ошибках."
Xvalenok03
Лучше пересмотреть эпизод с удалением. тогда не придется словоблудием заниматься.
shoko
Так а проблема в другому м'ячи в чому? Навіть Вернидуб визнав що це помилка його гравців.тільки діванні клоуни-ехсперти ниють. )) Тут ні порушення правил ні фе'р-плей приплітати ні до чого.