Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2305
0

Атлетік – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 3 березня о 22:00 за Києвом

Атлетік – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Левандовськи

3 березня на «Візит Мальорка» пройде матч 27-го туру Прімери, в якому «Атлетік» зіграє проти «Барселони». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Атлетік

Команда цього тижня відігравала найважливіший поєдинок. Вона зіграла півфінал у відповідь Копи дель Рей. Баски мали перевагу після 1:0 у Мадриді над Атлетіко. У результаті вже до перерви брати Вільямс допомогли один одному забити, але другий тайм забрав чимало сил. Але й у Прімері у підопічних Ернесто Вальверде також свої важливі завдання. Вже зрозуміло, що наступного сезону до Більбао повернуться єврокубки - але є шанс і зовсім забратися на четверте місце. Клуб підтвердив свій потенціал, обігравши в лютому навіть потенційного конкурента, Жирону - вдома закінчили 3:2, наблизившись до квартету лідерів. Минулої неділі був поєдинок проти Бетіса. У Севільї, здається, надто багато думали про Копа і програли 1:3 у меншості.

Барселона

Клуб цього сезону може всерйоз досягти успіху лише у форматі Ліги чемпіонів. Там нарешті після двох невдач синьо-гранатові вийшли з групи. Але перший поєдинок 1/8 фіналу, з Наполі на виїзді, закінчився лише нічиєю, 1:1 - тепер потрібно буде грати у матчі-відповіді, благо, що італійців приймати на своєму полі. До цього моменту каталонці програли і в Суперкубку (1:4 мадридському Реалу), і в Копі дель Рей, та й у Прімері відставання від галактикос стало вже фактично фатальним – так багато очок підопічні Анчелотті навесні просто не встигнуть втратити. І недарма Хаві вже взимку анонсував свій звільнення з тренерської посади у літнє міжсезоння. Втім, треба визнати, що нарешті Левандовськи і компанія набрали форму. 4:0 з Хетафе стало четвертою перемогою у 5 крайніх турах. Щоправда, із Гранадою закінчили лише нічиєю 3:3.

Статистика особистих зустрічей

До перемоги басків у кубку в екстра-таймі кулес перемагали в Ель Класіко 4 поєдинки поспіль, у тому числі 1:0 у жовтні на Камп Ноу.

Прогноз

Букмекерські контори допускають реванш кулес. Але це ситуація, коли обом сторонам бажано виграти, тож гра не буде закритою. Ставимо на обидві заб'ють (коефіцієнт – 1,61).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.