Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1015
0

Наполі – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 3 березня о 21:45 за Києвом

Наполі – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Осімхен

3 березня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 27-го туру Серії А, в якому «Наполі» зіграє проти «Ювентуса». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Наполі

Команда грає під керівництвом третього тренера за неповний сезон. Руді Гарсія очікувано не потягнув на рівень попередника, Спаллетті, і не впорався із завданням забезпечити прогрес новоспеченому чемпіону, що починав здуватись ще навесні, навіть до оформлення скудетто. Але повернення Вальтера Мадзаррі виявилося ще більш невдалим, ніж старт сезону за француза. Партенопеї при цьому наставнику вилетіли з кубка та програли фінал Суперкубку, а в Серії А опустилися в середині таблиію. У результаті перед початком плей-оф Ліги чемпіонів на посаду наставника запросили Кальцону. Він дебютував із 1:1 проти Барселони вдома. У неділю з Кальярі теж була тільки нічия, а ось Сассуоло в мідвік розгромили 6:1.

Ювентус

Клуб цього сезону було виключено з єврокубків. Але за рахунок більш простого календаря підопічні Массіміліано Аллегрі змогли нав'язати боротьбу за обидва внутрішні трофеї. Але зараз реальні шанси виграти залишилися лише у кубку, де у квітні будуть півфінальні протистояння з Лаціо. Крім того, саме Стара Синьйора була головним і, по суті, єдиним переслідувачем для Інтера. Але не лише програла лідеру (0:1 через автогол Гатті) - з кінця січня у гранда продовжився непростий період без перемог. Ще до невдачі з нерадзуррі була нічия з Емполі, після – 0:1 з Удінезе та 2:2 з Вероною. І лише новачка, Фрозіноне, таки вдалося переграти, той поєдинок закінчився перемогою гранда вдома з мінімальною різницею, 3:2.

Статистика особистих зустрічей

Партенопеї мали 10 очок у чотирьох поєдинках минулих сезонів. Але у грудні єдиний гол Гатті приніс довгоочікувану перемогу Старій Синьйорі.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у приймаючу сторону. Але вона поки що тільки звикає до нового тренера, а в гостях буде один із лідерів. Ставимо на те, що б'янконері на виїзді не програють (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Мудрик – найкращий у складі Челсі проти Тоттенхема у важливому показнику
Футбол | 03 травня 2024, 02:42 2
Мудрик – найкращий у складі Челсі проти Тоттенхема у важливому показнику

Українець створив три моменти у матчі АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.