Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 березня 2024, 23:53
8071
2

Мальорка – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 3 березня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 03 березня 2024, 23:53
8071
2
Мальорка – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

3 березня на «Візит Мальорка» пройде матч 27-го туру Прімери, в якому «Мальорка» зіграє проти «Жирони». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Мальорка

Команда цього тижня проводила значно важливіший поєдинок. Вона їздила у вівторок до Сан-Себастьяна в гості до Реала Сосьєдад - вдома перший півфінал кубка закінчився нульовою нічиєю. У вирішальному поєдинку-відповіді дійшло до пенальті - але все ж сенсаційно успіх був у гостей. Втім, тепер досвідченому Хав'єру Агірре та його підопічним потрібно перемикатися на Прімеру. Там все ще не вирішено питання про виживання, нехай навіть явно намітилася трійка, що вилітає. А у бермельонців були непогані результати: у середині лютого вдома обіграли 2:1 Райо Вальєкано. А минулого туру на полі Алавеса обмінялися голами, в результаті закінчивши 1:1. Тепер відрив від Кадіса, найкращого з андердогів, ще на 1 бал зріс.

Жирона

Клуб у будь-якому разі запише цей сезон у свою, не таку вже довгу історію. Це лише четвертий сезон, який проводить колектив у Прімері. Туди повернутися вдалося після паузи в 2022-му році - і відразу вдалося фінішувати у верхній частині турнірної таблиці. А в новій темпораді жиронці одразу почали дивувати, і протрималися в лідерах, пліч-о-пліч з Реалом, аж до лютого. Але очний поєдинок був розгромно програний підопічними Мічела Санчеса галактикос, 0:4. А потім поступилися й Атлетіку, показавши, що аж ніяк не гарантовано навіть фініш у топ-4 Ла Ліги. Втім, Райо Вальєкано минулого туру розгромили 3:0.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону жиронці набрали 4 очки з 6 можливих, та й нинішнього, в рамках Прімери, в Каталонії перестрілка закінчилася 5:3 на користь господарів. Але у кубку саме бермельонці закінчили похід суперника, вигравши 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Господарі вимотані після кубкового півфіналу, і їм банально не до Прімери поки що. Ставимо на те, що Довбик і компанія зможуть здобути перемогу на популярному острові (коефіцієнт - 2,29).

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 16
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.