Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
516
0

Тоттенхем – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 березня о 17:00 за Києвом

Тоттенхем – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

2 березня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зіграє проти «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда невдало закінчила минулий сезон - хоча, звичайно, був і різкіший провал сусіда, Челсі. У будь-якому випадку, запрошуючи Енджа Постекоглу, явно ставили йому завдання повернутися до групи лідерів, в ідеалі і зовсім піднятися до топ-4. Це при тому, що влітку змусив себе продати найнебезпечніший шпор гравець, Кейн! Незважаючи на таку серйозну втрату, австралієць зі своїми новими підопічні потужно починав, втім, у другій половині осені це змінилося провальним відрізком. Потім результати стали стабільнішими, щоправда, без нових осічок не обходилося. З Евертоном упустили перемогу, Вулверхемптону і зовсім програли вдома 1:2. Що ж, до цього поєдинку здобули можливість дуже ретельно підготуватися: гру з Челсі минулого туру перенесли через участь суперника у Кубку Ліги.

Кристал Пелас

Клуб все-таки, з другої спроби, закінчив епоху Ходжсона. Рой уже втрачав посаду 2021-го, але рік тому, у березні, він повернувся, щоб стабілізувати ситуацію - і зробив це успішно. Не блискуче, але вдалося набирати очки і в новому сезоні, принаймні, утримуючись звично на дистанції від зони вильоту. Але й поразок було багато, і до того ж тренеру, якому вже 76, погано стало на тренуванні. Хоча швидкість призначення наступника Гласнера говорить на користь того, що з австрійцем уже домовлялися. Олівер із трибун спостерігав за грою нових підопічних, які закінчили 1:1 вояж до Евертона. А в суботу керував із Бернлі. І розгромив тих 3:0, щоправда, андердог ще й догравав у меншості.

Статистика особистих зустрічей

Іноді склярі ставили підніжки сусідові. Але вже чотири рази поспіль шпори вигравали, у тому числі 2:1 у жовтні на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають очевидним фаворитом шпор. Не особливо вмотивованого середняка вони повинні обігравати – ставимо на господарів поля при форі –1,0 голів (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.