Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
805
0

Ноттінгем Форест – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 березня о 17:00 за Києвом

Ноттінгем Форест – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

2 березня на «Сіті Граунд» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зіграє проти «Ліверпуля». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда під керівництвом Стіва Купера змогла кілька разів здивувати, перевершуючи очікування. Спочатку вона, за всієї своєї легендарної історії, давно стала середняком Чемпіоншипу, закінчила розіграш 2021/2022 там у топ-6, а потім ще й виграла плей-оф за підвищення. А потім, опинившись у Прем'єр-лізі вперше за пару десятиліть, на тлі рекордної хвилі новачків, аутсайдер набрав достатньо очок для збереження прописки. Але всі ці заслуги не врятували валлійського фахівця: як тільки, наприкінці 2023-го, керівництво визнало, що ситуація загрозлива, його миттю змінили на Ешпіріту Санту. Той ще в грудні здобув важливі перемоги над МЮ і Тоттенхемом, відірвавшись від небезпечної зони зі своїми підопічними. Та й у лютому додали очки за рахунок нічиєї з Борнмутом та перемоги над Вест Хемом. Але Астон Вілла обіграла їх 4:2. Цього тижня у кубку з Манчестер Юнайтед, де дали бій фавориту, але й сил витратили чимало.

Ліверпуль

Клуб минулої неділі навідувався на Уемблі для розіграшу трофею. Суперником у суперечці за Кубок Ліги виступив нещодавно розгромлений Челсі. Вирішальний матч у неділю затягнувся на 120 хвилин - і практично в останній атаці мерсисайдці зусиллями ван Дейка таки забили гол і таким чином оформили титул - можливо, останній для Клоппа на Туманному Альбіоні. Відразу після цього, у середу, приймали на Енфілді Саутгемптон у рамках кубка Англії. Там німцю просто довелося виставити багато молоді – і та знову не підвела. Тепер же потрібно перемикатися на АПЛ, в якій підопічні Клоппа змогли зустріти весну лідерами, і явно хочуть подарувати Юргену наостанок ще 1 великий тріумф.

Статистика особистих зустрічей

Повернувшись до АПЛ, лісники вдома перемагали червоних. Але потім було дві перемоги мерсисайдців, щоправда, обидві в їхньому лігві.

Прогноз

Букмекерські контори майже не сумніваються у перемозі мерсисайдців. Поставимо на них при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,8).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 152
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову
Футбол | 28 квітня 2024, 00:00 0
Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову

Треба було перебиратися не у «Челсі», а в «Арсенал»…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.