Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
736
0

Евертон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 березня о 17:00 за Києвом

Евертон – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

2 березня на «Гудісон Парк» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зіграє проти «Вест Хема». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Евертон

Команда перебувала усі останні місяці у підвішеному стані. Відверто затягнулася ситуація довкола розгляду апеляції синіх на зняття з них 10 очок. Адже, повернувши їх, Миколенко та компанія явно спокійніше почували б себе, змінивши відчайдушну боротьбу за виживання на комфортне місце в середині таблиці! З іншого боку, згущуються хмари над іншими порушниками фінансових правил - останнім часом все більше пишуть про можливий штраф для Ноттінгем Форест. Ну, а поки що Шон Дайш зі своїми підопічними намагався дати бій кожному супернику. Вигравати не виходило довго, але з Евертоном, Фулхемом, Крістал Пелас і навіть Тоттенхемом ділили очки, граючи внічию. При цьому, щоправда, поступилися у кубку Лутону. З Брайтоном упустили перемогу, пропустивши м'яч у кінцівці, коли чайки були в меншості. Але відразу після цього нарешті з'явилося рішення щодо апеляції. Не все задовольнили, але 4 очки повернули – і це одразу покращило становище.

Вест Хем

Клуб минулого сезону зміг обзавестися трофеєм. І одразу міжнародним: англійці впевнено виграли Лігу конференцій. Таким чином вони заодно отримали можливість перебратися до більш статусного турніру, Ліги Європи. І там виграли свою групу, і тепер, у березні, зіграють у 1/8 із... Фрайбургом, з яким успішно боролися восени за лідерство у квартеті. При цьому на внутрішній арені молотобійці були непогані, але нестабільні. Але в 2024 році якось здулися: вилетіли з кубка, програвши в переграванні Брістоль Сіті. А в АПЛ спочатку було 3 нічиї, після чого Хаммерс поступилися ще й сухо, не тільки МЮ та Арсеналу, а й Ноттінгем Форест. І лише з Брентфордом переломили ситуацію, обігравши сусіда 4:2.

Статистика особистих зустрічей

У 4-х останніх поєдинках сторони суворо обмінювалися перемогами. Здебільшого вигравали вдома, але у жовтні іриски оформили 1:0 у Лондоні.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у синіх. Але хаммерс нарешті додали, так що краще використовуємо обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 26
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв
Футбол | 28 квітня 2024, 00:09 9
Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв

Лондонський клуб здійснив ефектний камбек

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.