Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 березня 2024, 13:36
2313
1

Каррагер заявив про сумну долю Ман Юнайтед. І назвав причину

Колишній гравець – про перспективи «червоних дияволів»

| Оновлено 01 березня 2024, 13:36
2313
1
Каррагер заявив про сумну долю Ман Юнайтед. І назвав причину
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній захисник «Ліверпуля» і збірної Англії Джеймі Каррагер заявив, що «Манчестер Юнайтед» не буде успішним, поки Жузеп Гвардіола працює в Англії, очолюючи «Манчестер Сіті».

«Манчестер Юнайтед» може забути про те, щоб скинути «Манчестер Сіті» з трону, поки Пеп Гвардіола залишається в англійському футболі.

«Юнайтед» може змінювати власників, найняти найкращого виконавчого і спортивного директорів у світі, оновити скаутинговий відділ, перебудувати «Олд Траффорд» і найняти найкращого тренера з часів сера Алекса Фергюсона. Усе це не має значення. Поки Гвардіола тут, «Сіті» нема про що турбуватися.

«Юнайтед» ніколи не стане найбільш домінуючим клубом міста, не кажучи вже про країну, поки «Сіті» не змінить тренера.

Так і працюють легендарні футбольні ери. Легендарні тренери світового рівня нікому не поступаються, перебуваючи на піку кар'єри. Ми все ще в епіцентрі домінування «Сіті».

Очевидно, «Юнайтед» може і має стати кращим. Ймовірно, ситуація значно покращиться, щойно часткове «поглинання» сером Джимом Реткліффом призведе до необхідних змін. Але для «Юнайтед» чи будь-кого ще можливість стати найкращим в англійському та європейському футболі залежить не тільки від того, що вони роблять. Їм потрібно, щоб ситуація в суперників стала гіршою. І це потрібно не менше, ніж радикальна зміна своїх власних стандартів.

Джерело надії в тому, що Гвардіола не буде тут вічно. Усі за межами «Етіхаду» моляться на те, щоб він не продовжив контракт, який діє до 2025-го. Коли йому набридне, ситуація може змінитися – так само відхід Юргена Клоппа з «Ліверпуля» може призвести до спаду. У день відходу Гвардіоли в офісах Ineos відкриватимуть шампанське, тому що це скоротить терміни, під час яких амбіції «Юнайтед» можна реалізувати», – написав Каррагер у колонці для The Telegraph.

Раніше Каррагер назвав одну з причин поразки «Челсі» від «Ліверпуля» у фіналі Кубка ліги.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дані Рохас
Джейми Каррагер умом не блещет как и всегда)) Команду нужно строить, делать трансферы и ждать пока эти трансферы сработают, пока молодёжь подтянется. Футбольный клуб это проект и его нужно развивать соотвестующе. Мансити и Пеп это знают и делают, это же пытается делать Ливерпуль и Арсенал. Кроме них, Манчестер Юнайтет имеет лучшие шансы среди всех остальных команда Англии сместить Сити с трона.