Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1913
1

Лаціо – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 1 березня о 21:45 за Києвом

Лаціо – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 березня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 27-го туру Серії А, в якому «Лаціо» зіграє проти «Мілана». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Лаціо

Команда досі залишається віце-чемпіоном країни. І той результат був найкращим за весь початок нинішнього століття. Такий результат дозволив підопічним Мауріціо Саррі повернутися до Ліги чемпіонів. Там у італійців багато виходить: орли на пару з Атлетіко вийшли зі своєї групи. А у лютому вдалося обіграти в першому поєдинку 1/8 фіналу Баварію - німців переграли тактично, не давши жодного разу прицільно вдарити по воротах Проведеля. Втім, попереду дуже непростий вояж до Мюнхена, і 1:0 нічого не гарантують. Крім того, за місяць буде суперечка з Ювентусом у півфіналі кубка – на шляху туди вибили Рому. Ось тільки в інших турнірах результати скромніші. Суперкубок обернувся поразкою 0:3 від Інтера. Та й у Серії А був провалений старт, що не залишало шансів повторити друге місце. Поступившись у понеділок 1:2 Фіорентіні, віце-чемпіон і зовсім обвалився на 8-му позицію.

Мілан

Клуб теж гратиме у розпал наступного тижня. Але у Лізі чемпіонів італійці, хай і в непростій групі, закінчили лише третіми. І в результаті півфіналіст минулого розіграшу перейшов до менш статусної Ліги Європи. Там почали з 3:0 проти Ренна, що дозволили клеїти дурня у матчі-відповіді у Франції. Россонері поступилися 2:3, але в результаті все одно пройшли далі. А ось у кубку країни підопічні Стефано Піолі вдома поступилися Аталанті задовго до фіналу. З тими ж бергамасками зіграли минулого туру Серії А. Там все закінчилося бойовою нічиєю 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Червоно-чорні виграли 5 із 6 крайніх поєдинків, щоправда, програвши при цьому 0:4. Обидва останні поєдинки закінчилися сухими успіхами підопічних Піолі - щоправда, двічі грали на Сан-Сіро.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом поєдинку россонері. Але все ж таки не завадить використовувати для більшої впевненості фору 0 до перемоги підопічних Піолі (коефіцієнт - 1,62).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
З Аталантою  Мілан сам винен. З гри повинен був забивати 3 м'ячі. Ще пенальті привезли , як до цього 2 з Ренном.