Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 02 березня 2024, 02:53
865
0

Тамара СМБАТЯН: «Ми виграли матч завдяки сейвам Салтанюк»

Гандболістка збірної України прокоментувала перемогу над Ізраїлем

| Оновлено 02 березня 2024, 02:53
865
0
Тамара СМБАТЯН: «Ми виграли матч завдяки сейвам Салтанюк»
handball.net.ua. Тамара Смбатян

Досвідчена гандболістка збірної України Тамара Смбатян висловилася про перемогу над збірною Ізраїлю у рамках відбору на чемпіонат Європи.

«Так, це була дуже емоційна гра! Мені здається, насамперед тому, що у нас дуже багато кадрових втрат, і деякі дівчата вперше були на майданчику за збірну. Це наша перша гра разом. Але я дуже рада, що в такий скрутний момент на майданчику ми все ж таки подолали самі себе і перемогли! Так, тільки з різницею в один гол, але це все ж таки перемога! Це 2 очки для нас. І ми дуже раді, дуже раді, що виграли!

Звичайно, за грою були нюанси, але ми розбиратимемо цю гру. Переглядатимемо, робитимемо аналіз цієї гри. І я думаю, що друга гра має бути кращою!

Моє ушкодження? Ні, там не ушкодження. Це просто біль мене схопив. Але все гаразд, зараз піду на масаж. Я думаю, що скоро відновлюсь. Все добре.

Гра нашого воротаря? Віта Салтанюк сьогодні розумничка! Можна сказати, що завдяки їй, її сейвам ми сьогодні виграли цю гру!

Було дуже багато вилучень. Важко було забити у нападі. І, звичайно, коли нас менше у захисті, ми розгубилися трохи. Я вважаю, що через вилучення, скажімо так, попливли.

Але ми проаналізуємо цю гру, розмовлятимемо з дівчатами. І я думаю, що таких провалів у другій грі не буде» – сказала Смбатян.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.