Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 01 березня 2024, 11:52
10248
7

Важка перемога. Жіноча збірна України з гандболу насилу здолала Ізраїль

Вже в суботу відбудеться поєдинок у відповідь

| Оновлено 01 березня 2024, 11:52
10248
7
Важка перемога. Жіноча збірна України з гандболу насилу здолала Ізраїль
ФГУ

Збірна України була змушена готуватися на цей матч ( і наступний проти Ізраїлю, який пройде через два дні, оскільки раніше ці поєдинки були перенесені через військові дії в Ізраїлі) з новим тренером. Віталій Андронов несподівано покинув команду за два дні до матчу, в екстреному порядку збірну прийняв Борис Чижов.

«Синьо-жовті» є дуже молодою командою, а молодість, як відомо, нестабільна. Мабуть, саме цим можна пояснити таку натужну перемогу над явним аутсайдером. Ізраїльтянки вже кілька років не вигравали, а сьогодні були близькі до сенсації. Перший тайм українки виграли 14:13, а другий звели до нічиєї 14:14, причому цілком могли наприкінці і зганьбитися, зігравши внічию, але рятувала кіпер Салтанюк.

Цікаво, що по ходу матчу перевага українок складала і +8 м'ячів (22:14), особливо результативною на фоні інших була Горільська, але перемога вийшла дуже важкою.

Тепер за два дні треба зробити висновки і на матч-відповідь в суботу зробити все, щоб перемогти з меншими прикладеними зусиллями.

Відбір на чемпіонат Європи

Ізраїль – Україна – 27:28

Ізраїль: Гавза (3), Теплицька (2), Гербі, Таль, Шохам, Коен, Аклер, Лезінська (2), Іцак (3), Кріф, Ашурі (1), Шауль (2), Вакрат (10), Сторожук (5).

Україна: Балог, Салтанюк - Смбатян (2), Соскида (5), Компанієць (1), Оржаховська, Когуч, Петрів (2), Дяченко, Краснянська (2), Науменко (2), Колодюк (2), Лакатош (4), Пойманова (1), Горільська (8).

Шаля (Словаччина)

ІЗРАЇЛЬ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Грали дівчата ледве не другим складом, на це треба зробити поправку. З Дмитришин, Козак, Маркевич, Прокоп'як, Шукаль, Поляк гра була б іншою. Але Ізраїль це гандбольний карлик, тому навіть таким складом можна було вигравати впевненіше. Початок другого тайму, коли перевага досягнула позначки "плюс 8", це показав, але далі сталося щось незрозуміле. Перед другим матчем потрібно зробити висновки і провести роботу над помилками.
Нехай щастить
Ізраїльтянки грали на куражі,у наших дівчат багато штрафних хвилин і багато невпевненості. До суботньої гри новий тренер і дівчата проаналізують цю гру і внесуть корективи щоб не було таких провалів вкінці матчу.
Андрій Заліщук
чуть не проєб....не втратили очки, в суботу потрібна більш впевнена перемога, бо потім буде важче
Александр Ад
в 2 таймі вели +8 і насилу виграли +1,виходить команда погано керована
Swed
Молодцы-ни!    Порадовали  деда Лёню Ратнера.
Kamon
Вот это нонсенс чуть не потеряли очки против Израиля, Чижов это очередной физрук