Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 02 березня 2024, 04:53
2233
0

Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 1 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 02 березня 2024, 04:53
2233
0
Монако – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

1 березня на «Луї II» пройде матч 24-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Монако» зіграє проти «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Монако

Команда минулого сезону закінчила лише на шостій позиції. За мірками амбітного клубу, якщо не провал, то точно відверта невдача, що коштувала невиходу до єврокубків. Не дивно, що влітку покликали нового наставника – Аді Хюттера. Досвідчений австрієць зі своїми новими підопічними зумів додати, але при цьому стабільності Головіну та компанії не вистачає. Отже, є шанси на третє місце, але не виключений і результат на рівні 2022/2023. Цього календарного року була лише 1 перемога у півдесятці турів (зате 3:2 у гостях у Ніцци), і виліт з кубка після поразки по пенальті найскромнішому Руану (6:5 після 1:1 у ігровий час). Натомість із Лансом на виїзді закінчили видовищними та, головне, переможними 3:2.

ПСЖ

Клуб зараз більше думає про те, як перебудовуватись улітку. Сага навколо Мбаппе закінчується тим, що Кіліан цього літа йде, не продовживши контракт, і це серйозний удар по проекту, і не тільки (а можливо, і не стільки) спортивний, скільки іміджевий – і амбітні власники Катару думають, як на це реагувати. За іронією, результати зараз якраз непогані. Парижани вдало стартували у плей-оф Ліги чемпіонів, оформивши гросмейстерські 2:0 із міцним Реалом Сосьєдад. Тож майбутня поїздка до Іспанії не викликає побоювань. Крім того, підопічні Луїса Енріке виграли Суперкубок країни, впевнено проходять раунди кубка Франції, а в Лізі 1 відірвалися від усіх переслідувачів на понад десяток очок, і все йде до чергового дострокового чемпіонства. Ну, втратили очки з Ренном минулого туру - максимум це відстрочить вручення медалей на тиждень.

Статистика особистих зустрічей

У монегасків у 2022-2023 була пара перемог за нічиєї. І лише цього сезону парижани обіграли конкурента, і одразу 5:2.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Безпечною виглядає ставка на ПСЖ за нульової фори (коефіцієнт - 1,63).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.