Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2595
1

Фрайбург – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 1 березня о 21:30 за Києвом

Фрайбург – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Мюллер

1 березня на «Європа-Парк» пройде матч 24-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Фрайбург» зіграє проти «Баварії». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Фрайбурґ

Команда цього сезону продовжила боротьбу в єврокубках та на весну. Вона повторно кваліфікувалася минулої весни до Ліги Європи. Там німці знову закінчили другими у своїй групі, тож плей-оф для них стартував у лютому. У дуже непростій дуелі з Лансом: після нульової нічиєї у Франції програвали 0:2 вдома, але вибили криваво-золотих в екстра-таймі. Тепер, у четвер, починається новий раунд - супротивником на жеребкуванні випав осінній суперник, Вест Хем. Підопічні Штрайха, звичайно ж, боротимуться, але й у Бундеслізі їм не можна зменшувати обертів – там аж ніяк не гарантовано навіть сьоме місце. Тим більше що минулого туру поступилися 1:2 скромному супротивнику, Аугсбургу.

Баварія

Клуб востаннє дійсно сильно виглядав за Фліка, і не дарма тоді брав требл. Незабаром після цього Хансі посварився з керівництвом і залишив проект, і це той випадок, коли програли всі. Тренер зганьбився з національною збірною Німеччини. А в Мюнхені двічі поспіль не вгадали з новими наставниками. Нагельсманна знімали минулої весни, Тухелю теж анонсували прощання цього сезону. Все логічно: поразки у Суперкубку та кубку, а якщо у вівторок не виграти у Лаціо, то й Ліга чемпіонів закінчиться вже у 1/8 фіналу. Начебто треба приготуватися краще до італійців, тим більше що в Бундеслізі і так наламали дров вдосталь. Могли цілком втратити очки і з РБ Лейпциг, але на 90+ хвилині Кейн не лише оформив дубль, а й підсумкові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Рекордмайстри вигравали більшість зустрічей. Але минулої весни бразильці із Брайсгау їх вибили у кубку країни. Втім, після цього їх уже двічі перемагали.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі гостей із Мюнхена. Тут погодимося і поставимо на чемпіона при форі -1 забитий м'яч (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Експрес з кефом 5,15
Запускаю під перегляд п"ятничний експрес:
Фрайбург-Баварія. Баварія продовжує чемпіонську гонку, суперник сьогодні підходящий і голи мають бути. П2+ТБ2,5 (кф 1,92);
Лаціо-Мілан. Мілан і сам забиває, і супернику дозволяє. Тут ОЗ (кф 1,78);
Монако-ПСЖ. Монако зараз у вогні, а у парижан є Мбапе. Також ОЗ (кф 1,50).
Загальний кеф 5,15