Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 29 лютого 2024, 12:42
3069
0

Марта КОСТЮК: «Було досить вітряно. Не знала, чого варто чекати»

Українка прокоментувала перемогу над Тайлою Престон на турнірі в Сан-Дієго

| Оновлено 29 лютого 2024, 12:42
3069
0
Марта КОСТЮК: «Було досить вітряно. Не знала, чого варто чекати»
Instagram. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (WTA 34) пробилася до чвертьфіналу турніру WTA 500 у Сан-Дієго (США). У 2-му раунді українка обіграла Тайлу Престон (Австралія, WTA 153) у двох сетах з рахунком 6:4, 6:3.

Після завершення зустрічі Марта прокоментувала свій успіх у флеш-інтерв'ю на корті:

– Тайла грала сьогодні добре. Я вперше зустрілася з нею, вона ще дуже молода, вона нагадує мене до цього. Я справді мала боротися, не знала, чого варто очікувати.

Було досить вітряно, це не допомагало. Перший сет був справді дуже близьким, з рахунку 4:2 у нас було рівно у кожному геймі, тому, так, було дуже близько.

– Я часто помічав, коли ви граєте тут, на корті, незалежно від того, виграли або програли пойнт, ви часто вказуєте собі на голову. Начебто ми завжди повинні пам'ятати, що це інтелектуальна гра. Отже, як вам вдається залишатися подумки зосередженою у матчі, незалежно від того, поступаєтеся у пару брейків, чи перемагаєте?

– Я думаю, що це приходить із практикою. Особливо з практикою справді правильних речей. Багато людей та гравців не практикують те, що вони повинні. Я відчуваю, що ми знайшли ті речі, які я маю практикувати, я продовжую робити їх, незважаючи на рахунок.

Це справді допомагає залишатися сфокусованою, бо ти знаєш, що робиш. Ти граєш проти суперника, який теж людина і знає, як треба грати. Тому просто намагаюся залишатися на корті до кінця, – сказала Марта.

У чвертьфіналі Костюк зіграє або проти Анастасії Павлюченкової або проти Ван Сіньюй.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.