Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 19 березня 2024, 03:05
1152
0

«У нього роздуте его». Ексгравець збірної Франції образив наставника ПСЖ

Крістоф Дюгаррі – про Луїса Енріке

| Оновлено 19 березня 2024, 03:05
1152
0
«У нього роздуте его». Ексгравець збірної Франції образив наставника ПСЖ
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Енріке

Колишній гравець збірної Франції Крістоф Дюгаррі піддав критиці іспанського фахівця Луїса Енріке, який зараз очолює паризький «ПСЖ», за його ставлення до зіркового Кіліана Мбаппе.

Наставник парижан, як відомо, замінив француза на 65-й хвилині матчу з «Ренном» (1:1) на Гонсалу Рамуша, чим викликав шквал обурення з боку критиків паризького клубу.

«Я вважаю, що Луїс Енріке від самого початку абсолютно не вписується [в «ПСЖ»]. Він провокаційний. У нього роздуте его. Замість того, щоб припустити, що він досі не знайшов правильну формулу гри, він чіпляється до Мбаппе. Я сприймаю це так. Твоя команда все ще не дуже хороша, але в тебе є паличка-виручалочка, а ти знімаєш Мбаппе з гри.

Думаю, що Луїсу Енріке не подобається Кіліан Мбаппе. Те, як він грає, його поведінка. Це тому, що в Енріке роздуте его і він сам хоче бути зіркою, чи тому що в нього якесь іспанське бачення футболу? Про це я нічого не знаю. Але вважаю, що йому не подобається Кіліан Мбаппе.

Чи добре він це приховував? У нього не було вибору. Один раз він поставив його праворуч, один раз ліворуч, один раз попереду. Завжди були ці фразочки...

Мбаппе може сказати йому: «Ти знімаєш мене з гри, але я збираюся показати тобі, що я найсильніший і забезпечу тобі перемогу, тому що я хочу добре закінчити [виступи за «ПСЖ»]. Але і Луїс Енріке має право його трохи струсити, тому що виступи Кіліана Мбаппе багато в чому недостатні. Так що, думаю, це може бути безпрограшним варіантом», – заявив Дюгаррі.

Раніше Луїс Енріке заявив, що «ПСЖ» треба звикати грати без Кіліана Мбаппе.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.