Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 лютого 2024, 12:05
1369
2

Дмитро СОСНОВСЬКИЙ: «Всі хлопці готові поборотися за перепустки до Парижа»

Тренер збірної розповів про змагання у Італії

| Оновлено 28 лютого 2024, 12:05
1369
2
Дмитро СОСНОВСЬКИЙ: «Всі хлопці готові поборотися за перепустки до Парижа»
НОК України. Дмитро Сосновський

Сьогодні, 28 лютого, збірна України з боксу вирушила транзитом через Варшаву до італійського міста Бусто-Арсіціо, де проходитиме перший відбірний турнір, на якому визначатимуться чергові володарі олімпійських ліцензій.

Головний тренер збірної України Дмитро Сосновський ексклюзивно для Sport.ua розповів, хто представлятиме Україну на цих престижних змаганнях:

– Оскільки у відборі братимуть участь атлети зі всіх континентів, то суперництво очікується дуже гострим. Всього є сім олімпійських категорій, в одній з них - у 80 кг в нас уже є одна ліцензія: влітку минулого року в Кракові на європейських спортивних іграх її завоював Олександр Хижняк.

А в Італії вітчизняну школу боксу представлятимуть: Дмитро Замотаєв (51 кг), Олег Чулячеєв (57 кг), Данило Заморило (63 кг), Юрій Захарєєв (71 кг), Сергій Горсков (92 кг), Дмитро Ловчинський (понад 92 кг). Все, що планували цього року – виконали. Йдеться, як про тренувальний процес на зборах, так й боксерську практику.

Вважаю, що всі хлопці перебувають в бойовій спортивній формі й налаштовані поборотися за найвищі місця. Щоб завоювати право поїхати до олімпійського Парижа, достатньо пробитися до півфіналу. Вирішальні бої в Італії пройдуть 11 березня.

Слід віддати належне профільному Mіністерству, яке подбало, аби в складі спортивної делегації були й особисті тренери боксерів. Отож, група підтримки буде, що треба.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Очікую від Захарєєва, можливо Замотаєва. Решта не знаю