Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1643
0

Сассуоло – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 19:00 за Києвом

Сассуоло – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Мапеї – Читта дель Триколорі» пройде матч 21-го туру Серії А, в якому «Сассуоло» зіграє проти «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Сассуоло

Команда грала непогано під керівництвом попереднього наставника Де Дзербі. Але зрозумівши, що стелею можливостей чорно-зелених було досягнуте кілька разів 8-е місце, Роберто пішов у Шахтар, а тепер блищить з Брайтоном в Англії. Наступником йому вирішили зробити Діонізі. Ось тільки все, що виходить у Алессіо з нероверді, зробити їх регрес повільним. Але він залишався постійним, і минулого сезону було вже лише 13-те підсумкове місце. А зараз і зовсім клуб докотився до повноцінної боротьби за виживання. Що не дивно, адже не вдавалося навіть брати в середньому по очку за тур у Серії А. Минулими вихідними вдома поступилися з рахунком 2:3 потенційному конкуренту, Емполі.

Наполі

Клуб все ще формально вважається чинним чемпіоном країни. Але вже давно стало зрозуміло, що скудетто зберегти не вдасться. Більше того, першим це зрозумів, уже минулої весни, автор чемпіонства, Спаллетті, пішовши під пристойним приводом - хочу відпочити - до речі, як тільки покликала національна збірна, втома Лучано зникла. А на його колишньому місці провалилися вже і Руді Гарсія, і, особливо, Вальтер Мадзаррі, що повернувся до Неаполя. Партенопеї намагаються врятувати сезон, і перед стартом плей-оф Ліги чемпіонів наставником зробили Кальцону, що чудово виявив себе зі словацькою національною збірною. Він прийшов разом із місцевою легендою, Гамшиком. Дебютував новий штаб проти Барселони – і змогли видати нічию 1%1. Але потім, ведучи 1:0 на полі Кальярі, пропустили у відповідь на 5-й доданій хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Чорно-зелені виграли лише 1 очний поєдинок після 2015 року. Більше того, всі 4 крайні матчі закінчилися перемогами партенопеї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вже цього разу клуб із Неаполя виграє. Тут слід ставити те, що у поєдинку виграють гості (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна
Футбол | 01 травня 2024, 21:01 1
Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна

30 квітня Реал Мадрид на виїзді зіграв унічию з Баварією у першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.