Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 29 лютого 2024, 02:41
810
0

Інтер – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 29 лютого 2024, 02:41
810
0
Інтер – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Джузеппе Меацца» пройде матч 21-го туру Серії А, в якому «Інтер» зіграє проти «Аталанти». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Інтер

Команда просто блищить цього сезону. Минулого тижня свій рівень вдалося підтвердити вже і в Лізі чемпіонів. Приймаючи досвідчений Атлетіко, вона все-таки змогла раз пробити Облака, обігравши в підсумку 1:0. Звичайно ж, такий рахунок нічого не гарантує нерадзуррі, і вояж до Мадрида точно буде непоганим. Але все одно підопічні Сімоне Індзагі змогли помітно додати цього сезону, і це особливо помітно в рамках Серії А. Здається, цього місяця інтрига в чемпіонських перегонах була якщо не вбита геть-чисто, то зведена до мінімуму. Чорно-сині виграли очний поєдинок у єдиного переслідувача, Ювентуса, і потім продовжили перемагати, чого не сказати про Стару Синьйору. Ось і з Лечче все закінчилося розгромною, 4:0 перемогою.

Аталанта

Клуб свого часу дав шанс Гасперіні, який якраз у Мілані провалювався. Але з бергамасками Джан П'єро розкрив свій потенціал, зумівши досягти виходу на максимальний для цієї команди рівень, коли вона грала в плей-оф Ліги чемпіонів. Золотий період закінчився позаминулого сезону, коли Богиня фінішувала за межами зони єврокубків. Та й минулої весни команда з Бергамо зупинилася, набравши 64 очки, і навіть за штрафу Ювентуса фінішували п'ятими. Втім, цього вистачило для старту в Лізі Європи, де італійці змогли виграти свою групу. Та й на внутрішній арені колектив показував себе добре. Тут і вихід до півфіналу кубка Італії, причому по дорозі прибрали Мілан на виїзді. І боротьба за четверте місце у Серії А. У минулому турі знову грали з россонері, і, звичайно ж, цей бій забрав чимало сил.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє бергамаски вигравали ще 2018-го року. Більше того, нерадзуррі перемогли ось уже вчетверте поспіль цього сезону.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей із Бергамо. Чекаємо і ми, що Індзагі з підопічними переможуть (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.