Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2212
0

Ліверпуль – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 22:00 за Києвом

Ліверпуль – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Енфілді» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Англії, в якому «Ліверпуль» зіграє проти «Саутгемптона». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда виходить фактично на фінішну пряму ери Клоппа - той ще взимку шокував усіх фанатів, раптом опублікувавши звернення, де німецькою прямо заявив, що покине проект влітку. Відразу почали гадати, наскільки тріумфальним виявиться завершення чудової для мерсисайдців епохи. Минулої неділі вони вже заїжджали на Уемблі, розігруючи з Челсі Кубок Ліги. Там при експериментальному складі, особливо у плані тих, хто вийшли на заміну, в екстра-таймі оформили 1:0 - і, отже, взяли трофей. Триватиме у березні боротьба у Лізі Європи. І, перш за все, триває гонка в АПЛ, де вдалося взимку захопити лідерство. І утримують його, зокрема, розгромивши Лутон 4:1. На такому тлі кубок явно не має пріоритету, і тут Юрген традиційно дає час молоді та резервістам. Що не завадило вибити Арсенал та розгромити 5:2 Норвіч.

Саутгемптон

Клуб минулого сезону здивував усіх. Від святих після появи нового щедрого власника та чималих інвестицій до складу чекали майже боротьби за єврокубки. Але ланцюжок помилок призвів до того, що самобутній колектив спікирував до Чемпіоншипу. І, звичайно, намагається звідти вибратися з ходу. Спочатку не все виходило - і тренер новий, і склад влітку, як завжди буває після зниження у класі, помітно змінився. І навіть зараз не обходиться без осічок. Але зрозуміло, що підопічні Рассела Мартіна будуть серед претендентів на підвищення якщо не безпосередньо, то через плей-оф. У парі минулих турів було вже дві поразки поспіль. Натомість у кубку вибили, хай і в переграванні, Вотфорд.

Статистика особистих зустрічей

Після чотирьох поразок поспіль у травні минулого року святі видали видовищні 4:4 із червоними. Щоправда, все одно згодом залишили АПЛ.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у мерсисайдців. Гості не блищать, тому їх у цій ситуації потрібно обігравати при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,64).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.