Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1599
0

Ноттінгем Форест – Ман Юнайтед. Прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 21:45 за Києвом

Ноттінгем Форест – Ман Юнайтед. Прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Сіті Граунд» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Англії, в якому «Ноттінгем Форест» зіграє проти «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда за підсумками позаминулого сезону змогла, нехай і через стикові поєдинки, піднятися нарешті з Чемпіоншипу. А потім закінчила минулий чемпіонат у Прем'єр-Лізі, перший за чверть століття, на досить комфортній 13-й позиції. Але всі ці заслуги Стіва Купера не врятували його від відставки, щойно затяглася серія невдач. І ще у грудні з'явився новий менеджер, Ешпіріту Санту. У Нуну не все виходить, але все ж таки його підопічні виграють досить часто, щоб поступово відриватися від небезпечної зони. Так, у середині лютого оформили 2:0 із Вест Хемом. У минулому турі Астон Віллі у Бірмінгемі програли без особливих шансів, 2:4. При цьому виходить вести боротьбу в кубку, щоправда, у попередньому раунді вибили Брістоль Сіті лише у переграванні, та й то по пенальті.

Манчестер Юнайтед

Клуб намагається врятувати сезон. Перше коло 2023/2024 вийшло відверто провальним: 0:3 вдома в рамках Кубка Ліги з Ньюкаслом, 4-е місце в нескладній групі Ліги чемпіонів, велика кількість осічок в АПЛ, де червоні дияволи впали за межі зони єврокубків. Але манкуніанці зуміли додати взимку. У лютому взагалі були суцільні перемоги, у тому числі виграли і у потенційного конкурента, Астон Вілли. Ось тільки минулого туру вдома поступилися Фулхему. До речі, березень розпочнеться з поєдинку підопічних тен Хага із Сіті, і він не може не думати про дербі. Але й кубок для Еріка став останнім шансом виграти трофей цього сезону. До цього щастило із суперниками – Віган, Ньюпорт. А ось зараз буде вже складніший вояж.

Статистика особистих зустрічей

МЮ вигравав 11 разів поспіль - серія тривала із середини 90-х. Але перед Новим Роком лісники зробили подарунок уболівальникам, вже за Ешпіриту Санту обігравши гранда вдома 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять більше у гостей. Але тут чекаємо реальної боротьби - ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.