Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 27 лютого 2024, 21:25
16687
18

Джерело: Ротань не планує викликати Ярмоленка та Циганкова на Олімпіаду

Про ситуацію з олімпійською збірною розповів Циганик

| Оновлено 27 лютого 2024, 21:25
16687
18
Джерело: Ротань не планує викликати Ярмоленка та Циганкова на Олімпіаду
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Ярмоленко

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, в олімпійській збірній України не варто чекати на лідерів національної команди Андрія Ярмоленка, Олександра Зінченка, Віктора Циганкова та інших, кого можна включити у квоту з трьох гравців, які не підходять за віком.

«Не думаю, що у квоту трьох гравців поза віком тренер обиратиме Ярмоленка, Довбика, Циганкова чи Зінченка. Вибір буде серед тих, хто вже за віком не підходить, але вони пройшли цей шлях та вибороли путівку на Олімпіаду. Той самий Артем Бондаренко».

«Я знаю, що Ротань розглядає можливість запрошення лише тих гравців поза віковим лімітом, які брали участь у боротьбі за вихід на Ігри. Ті хлопці, які на Євро U-21 могли грати, але за віком на Олімпіаду не проходять», — сказав Циганик.

Збірна України дізнається своїх суперників на груповому етапі Олімпіаді 21 березня.

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Циганик все знає, як і Леоненко. Усюди сує свої п'ять копійок.
Муґунот Уух
Циганик не може, щоб не бути Цигаником: ні про що. аби лише потовкти воду в ступі, аби лише нагадати про себе.
і без нього, і без Ротаня зрозуміло, що це справедливо, коли на олімпіаду поїдуть саме ті, хто за ту олімпіаду ср*ку рвав.
з іншого боку, сумніваюсь, щоб у тих же Зінченка чи Циганкова було велике бажання туди їхати. хіба, як туристи, але це вони можуть собі дозволити в приватному порядку
anacreon
Ярмоленко, звичайно, надто старий. Але в принципі спокійно можна викликати когось молодше. Для хорошого результату треба сильних гравців. Забарний в захист. Довбик в напад. Циганкова спокійно можна брати третім.
antt
Ну якщо потрапили на олімпійські  ігри то мають туди брати найсильніших футболістів у межах квоти. А то для чого їхати туди де ще не були щоб виступити так сяк. А щодо довбика - він у збірній не часто забиває тепер.  Головне щоб міг допомогли для виходу на євро основній збірній.
chevars
Ротань як тренер повний нуль (як гравець теж був майже нуль). Було би добре, щоб олімпійську збірну очолив хтось інший. А хто? Це питання...
pytlak1990
Циганков, Довбик, Зінченко!)
zelc006
Треба Зюзю запросити!
umnuy2
нужно брать наших топов обязательно-это треть состава стартового.Все так делают и не надо выдумывать какие то свои правила заморочки.Зина цыганков и довбик могут и сделают разницу.
zaza1986
Потрібно брати тих, хто доповнить проблемні місця збірної, а це оборона і опорна зона. Матвієнко, Шапаренко і когось з опорників.                                                                                                                             Трубін, Сич, Забарний, Матвієнко, Вівчаренко, Бражко, Судаков, Шапаренко, Мудрик, Квасниця, Сікан - основний склад, я хотів би бачити таким. Ярмолюк і Ванат  перші на заміну... На ЧЄ Забарний, Квасниця, Ярмолюк не грали, але на даний момент каші не зіпсують. Також потрібно думати і про майбутнє національної збірної, а Бондаренку туди далеко, на відмінну від Квасниці і Ярмолюка.                                                                                                                                                                                         - Я так думаю!
mini.f
Места для таких игроков будут стоить больших денег... Потянут-ли вышеупомянутые игроки по финансам? Вопрос...