Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
27.02.2024 22:30 – FT 1 : 1
4 : 5 Серія пенальті Серія пенальті
Іспанія
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:32
952
1

Реал Сосьєдад – Мальорка. Прогноз та анонс на матч Кубка Іспанії

Поєдинок 1/2 фіналу Кубка Іспанії відбудеться 27 лютого о 22:30 за Києвом

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:32
952
1
Реал Сосьєдад – Мальорка. Прогноз та анонс на матч Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 лютого на Реале Арена пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка Іспанії, в якому Реал Сосьєдад зіграє проти Мальорки. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Реал Сосьєдад

Команда явно не зможе повторити успіху минулої темпоради. Тоді чуррі-урдин ще й пощастило, адже вони зуміли скористатися кризою завсідника квартету лідерів Прімери – Севільї – та змогли її замістити у топ-4. Але зараз клуб із Сан-Себастьяна не вражає, нехай мало програючи, але часто втрачаючи очки та зводячи матчі до нічиїх. І ще й Жирона з Атлетіком різко додали, залишивши підопічних Іманоля Альгуасиля максимум на шостому місці. І це ще треба відбитися від переслідування Бетіса.

Довгоочікувана Ліга чемпіонів принесла перше місце у групі з Інтером, але потім, за хорошої гри в Парижі, Реал Сосьєдад поступився ПСЖ (0:2), і відігратися буде складно. Залишається лише Кубок Іспанії, де баски вийшли до півфіналу, пройшовши Осасуну та Сельту, після чого перший поєдинок 1/2 фіналу з Мальоркою закінчили нічиєю.

Мальорка

Клуб після призначення головним тренером Агірре чудовим чином врятувався від вильоту з Прімери у 2022 році. А в минулій темпораді було вже дев'яте місце. Наразі бермельонці знову поринули у боротьбу за виживання і не набирають у середньому й одного очка за матч у Ла Лізі. Добре, що є одразу три колективи, які відверто провалюються та дозволяють всім іншим відчувати себе відносно спокійно.

У 2024 році очки набиралися, і були навіть перемоги – у лютому, наприклад, на своєму полі – Мальорка обіграла Райо Вальєкано (2:1). Та й із Алавесом на виїзді закінчила внічию (1:1). Натомість у Копі вдалося вибити не лише Бургос із Тенеріфе, а й відкриття цього розіграшу Прімери – Жирону. Втім, перший матч Мальорка вдома завершила з Реалом Сосьєдад внічию (0:0).

Статистика особистих зустрічей

Після згаданої нульової нічиєї у Кубку 18 лютого бермельонес удома поступилися у меншості чуррі-урдин (1:2).

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вдома підопічні Альгуасіля доведуть свою силу. Рекомендуємо ставити на перемогу господарів у основний час поєдинку (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Не вірно написано заголовок. Потрібно писати "Реал Сосьєдад захаряна"... Так пишуть на сайтах країни 404, яку вишвирнули з усіх міжнародних змагань як сцану ганчірку