Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 27 лютого 2024, 14:04
6445
11

Костюк розпочала з перемоги турнір у Сан-Дієго

Українка виграла в Енн Лі

| Оновлено 27 лютого 2024, 14:04
6445
11
Костюк розпочала з перемоги турнір у Сан-Дієго
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (№34 WTA) розпочала виступи на хардовому турнірі WTA 500 у Сан-Дієго (США).

У першому раунді змагань українка, маючи шостий номер посіву, з'ясувала стосунки з американкою Енн Лі (№167 WTA), яка потрапила в основу через кваліфікацію. Костюк здобула перемогу у трьох сетах за 2 години 13 хвилин.

WTA 500 Сан-Дієго. Перше коло

Енн Лі (США, Q) – Марта Костюк (Україна, 6) – 4:6, 6:4, 2:6

Це була 2-а в історії зустріч тенісисток, першу українка програла.

Переможниця матчу в наступному раунді зіграє з Тайлою Престон (№153 WTA) або Магдаленою Френх (№42 WTA).

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець, як я, зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 5
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець, як я, зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Нехай щастить
Естетичного задоволення від перегляду гри Марти у мене немає і справа не в тому виграє вона чи програє гру.Часто(завжди) неврівноважено себе веде,зверхньо. Дивлюсь два-три розіграші і вимикаю,потім вкінці сету ще знайду подивлюсь який рахунок.Немає гарного тенісу.Я звичайно бажаю Марті перемог, але потрібно навчитись тримати удар і не нервувати після кожної невдалої дії і стукати пальцем у скроню, по-дорослішати потрібно ментально,на даний момент тільки гра Еліни Світоліної мені подобається з наших тенісисток.Решта більшість ігор боряться самі з собою,Лесю це не стосується у мене до неї немає жодних запитань,вона грає як і більшість гравців у її віці,але молоді потрібно виправлятися,чи прийдеться чекати поки підросте Подрез?
Vlad Holl
Ці балачки і психи вже сильно дістали. Тільки починаються її вибрики зразу пропадає бажання дивитися. Еліну навіть при її програшних матчах дивишся до кінця ,бо там йде боротьба до останньої хвилини і вона тримає себе в руках. Звичайно Марті перемог , але щось треба вже давно робити зі своєю поведінкою.
kollekciy
Ще хотілося сказати про Паоліні, яку Марта в перший іграх спокійно вигравала, а зараз Паоліні потихеньку доросла до перемоги на Прем'єрі, а Марта яка постійно обіцяє громити Шоломи, залишається з початку кар'єри, як кожного року з частковим спалахом на АО.
kollekciy
Що ви всі причипилися до її психів, нехай собі кривляється скільки хоче, якщо гру красиву показує, а коли гри хорошої не має, то в будь-якому випадку дивитися складно. Сьогодні наприклад гра Марти в першу сеті після 0:3, та особливо в третьому сеті після 3:2 та слів коментатора "знову почала вірити" гра Марти була красива, з натхненням, її приємно було дивитися. А, погані відрізки гри сьогодні, явно пов'язані з тим, що у Марти болів живіт. 
Не дуже обнадіює тільки те, що наступна Френх, так впевнено грає на всіх турнірах з початку року, а у Марти тільки один АО вдався.
kollekciy
Марту з перемогою. У Марти то простуда, то живіт, не вміє берегти своє здоров'я у важливі періоди, тут якраз очки пачками забирають і турніри важливі втрачає. Наступна тут суперниця полячка, як виявилося в дуже хорошій формі зараз.
Александр Ад
Перемога на морально-волевих.Дуже важко Марті сьогодні було грати,мабуть  недолікувалася.Не здивуюсь якщо зніметься з турніру.Побажаю здоров'я!