Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 27 февраля 2024, 14:04
6445
11

Костюк начала с победы турнир в Сан-Диего

Украинка выиграла у Энн Ли

| Обновлено 27 февраля 2024, 14:04
6445
11
Костюк начала с победы турнир в Сан-Диего
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Украинская теннисистка Марта Костюк (№34 WTA) начала выступления на хардовом турнире WTA 500 в Сан-Диего (США).

В первом раунде соревнований украинка, имея шестой номер посева, выяснила отношения с американкой Энн Ли (№167 WTA), которая попала в основу через квалификацию.

WTA 500 Сан-Диего. Первый круг

Энн Ли (США, Q) – Марта Костюк (Украина, 6) – 4:6, 6:4, 2:6

Это была 2-я в истории встреча теннисисток, первую украинка проиграла.

Победительница матча в следующем раунде сыграет с Тайлой Престон (№153 WTA) или Магдаленой Френх (№42 WTA).

Оцените материал
(27)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сыграет ли Синнер на Мастерсе в Риме
Теннис | 04 мая 2024, 17:39 0
Стало известно, сыграет ли Синнер на Мастерсе в Риме

Янник недавно снялся с четвертьфинала турнира АТР 1000 в Мадриде

«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации
Война | 04 мая 2024, 15:42 22
«Все готовы воевать». Стаховский прокомментировал закон о мобилизации

Бывший теннисист считает, что уровень нравственного качества определенных структур должен измениться

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Нехай щастить
Естетичного задоволення від перегляду гри Марти у мене немає і справа не в тому виграє вона чи програє гру.Часто(завжди) неврівноважено себе веде,зверхньо. Дивлюсь два-три розіграші і вимикаю,потім вкінці сету ще знайду подивлюсь який рахунок.Немає гарного тенісу.Я звичайно бажаю Марті перемог, але потрібно навчитись тримати удар і не нервувати після кожної невдалої дії і стукати пальцем у скроню, по-дорослішати потрібно ментально,на даний момент тільки гра Еліни Світоліної мені подобається з наших тенісисток.Решта більшість ігор боряться самі з собою,Лесю це не стосується у мене до неї немає жодних запитань,вона грає як і більшість гравців у її віці,але молоді потрібно виправлятися,чи прийдеться чекати поки підросте Подрез?
Vlad Holl
Ці балачки і психи вже сильно дістали. Тільки починаються її вибрики зразу пропадає бажання дивитися. Еліну навіть при її програшних матчах дивишся до кінця ,бо там йде боротьба до останньої хвилини і вона тримає себе в руках. Звичайно Марті перемог , але щось треба вже давно робити зі своєю поведінкою.
kollekciy
Ще хотілося сказати про Паоліні, яку Марта в перший іграх спокійно вигравала, а зараз Паоліні потихеньку доросла до перемоги на Прем'єрі, а Марта яка постійно обіцяє громити Шоломи, залишається з початку кар'єри, як кожного року з частковим спалахом на АО.
kollekciy
Що ви всі причипилися до її психів, нехай собі кривляється скільки хоче, якщо гру красиву показує, а коли гри хорошої не має, то в будь-якому випадку дивитися складно. Сьогодні наприклад гра Марти в першу сеті після 0:3, та особливо в третьому сеті після 3:2 та слів коментатора "знову почала вірити" гра Марти була красива, з натхненням, її приємно було дивитися. А, погані відрізки гри сьогодні, явно пов'язані з тим, що у Марти болів живіт. 
Не дуже обнадіює тільки те, що наступна Френх, так впевнено грає на всіх турнірах з початку року, а у Марти тільки один АО вдався.
kollekciy
Марту з перемогою. У Марти то простуда, то живіт, не вміє берегти своє здоров'я у важливі періоди, тут якраз очки пачками забирають і турніри важливі втрачає. Наступна тут суперниця полячка, як виявилося в дуже хорошій формі зараз.
Александр Ад
Перемога на морально-волевих.Дуже важко Марті сьогодні було грати,мабуть  недолікувалася.Не здивуюсь якщо зніметься з турніру.Побажаю здоров'я!