Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 лютого 2024, 17:36
3631
0

Сенсаційний чемпіон АПЛ у складі Лестера оголосив про завершення кар'єри

Японець Сіндзі Окадзакі пообіцяв піти на спокій після завершення нинішнього сезону

| Оновлено 26 лютого 2024, 17:36
3631
0
Сенсаційний чемпіон АПЛ у складі Лестера оголосив про завершення кар'єри
ФК Сент-Трюйден. Сіндзі Окадзакі

Чемпіон англійської Прем'єр-ліги у складі «Лестера» Сіндзі Окадзакі оголосив про завершення кар'єри після закінчення сезону.

Японський нападник зіграв головну роль у сенсаційному тріумфі «Лестера» в АПЛ у 2016 році. У 137 матчах за «лис» 37-річний Окадзакі забив 19 м'ячів. За збірну Японії провів 119 матчів, забивши 50 м'ячів — він найкращий бомбардир в історії «самураїв».

Наразі Окадзакі виступає за бельгійський «Сент-Трюйден», але проблеми з травмами змусили його прийняти рішення про звільнення та піти зі спорту.

«Я вирішив завершити ігрову кар'єру наприкінці сезону. Я завжди віддавав усі свої сили, але як спортсмен ти маєш прислухатися до того, що каже тобі твоє тіло. Сьогодні я борюся зі своїми фізичними обмеженнями. У тижні, що залишилися, я зроблю все, що зможу, щоб привести себе у форму, щоб зробити свій внесок у команду та попрощатися на полі.

Я хочу відкрито розповісти про своє рішення всім, хто завжди підтримував мене. Саме тому я оголошую про це зараз. Звичайно, я з радістю проллю більше світла на це питання наприкінці сезону. А доти я на 100 відсотків зосереджуся на своєму футболі», – написав футболіст на своїй сторінці в Instagram.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.