Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
489
0

Олександр НАЗАРЕНКО: «Я навіть не пам'ятаю, щоб Рух створив якісь моменти»

Півзахисник «Полісся» прокоментував нічию з «Рухом»

Олександр НАЗАРЕНКО: «Я навіть не пам'ятаю, щоб Рух створив якісь моменти»
ФК Полісся. Олександр Назаренко

Фланговий півзахисник житомирського «Полісся» Олександр Назаренко прокоментував нічию з львівським «Рухом» (1:1) у матчі 18-го туру УПЛ:

«Якщо бути відвертими, то саме такого матчу ми і очікували, прекрасно розуміли, якою буде гра. Гра проходила більше під нашим контролем, але одна помилка в захисті призвела до пропущеного м’яча і є певний смуток на душі, прикро втрачати такі очки. Ще перед матчем з хлопцями та тренерським штабом ми домовлялись, що їдемо сюди, щоб виграти, їдемо тільки на перемогу. Не вдалось перемогти, бо знову ж таки, одна помилка в захисті призвела до пенальті. Якщо чесно, я навіть не пам’ятаю, щоб «Рух» створив якісь моменти. Але це футбол і це його частина. Помилки бувають у всіх. Прикро, але – ми рухаємось далі.

Дуже приємно повернутись до офіційних поєдинків, принаймні мені точно, бо я – після травми. Дуже задоволений, що я повернувся саме сьогодні і мені хотілось, щоб далі було тільки краще. Наших вболівальників ми чули, чули дуже добре, хоч вболівальників було набагато більше. Я дуже вдячний, що вони приїхали, підтримали нас. Це дуже круто грати з вболівальниками. Всіх хлопці і на лаві, і на полі відчували підтримку. Тому повернення вболівальників – це тільки плюс».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.