Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 лютого 2024, 13:25
246
0

Денис ПІДГУРСЬКИЙ: «Перед пенальті відчув впевненість, що заб'ю»

Півзахисник «Руха» прокоментував нічию з «Поліссям»

| Оновлено 26 лютого 2024, 13:25
246
0
Денис ПІДГУРСЬКИЙ: «Перед пенальті відчув впевненість, що заб'ю»
ФК Рух. Денис Підгурський

Півзахисник львівського «Руха» Денис Підгурський прокоментував нічию з житомирським «Поліссям» (1:1) в матчі 18-го туру УПЛ:

«Я відчуваю довіру від тренерського штабу і готовий повністю викладатись на полі, аби довести, що заслуговую грати у старті та бути ключовим у команді. Штатний пенальтист у команді – Юрій Климчук. Але сьогодні я відчув упевненість, що можу забити, тож підійшов до Юри і сказав йому про це. Вдячний, що він довірився мені. Взагалі не було страху, а була лише впевненість, адже часто пробивав пенальті, граючи за «Рух» U-19. Денис Бойко намагався мене збити з пантелику: відкидав м’яч, дивився мені в очі, але це на мене не подіяло. Побачив, куди він кинувся, і пробив у протилежний бік воріт.

«Руху» багато чого не вдалося, але нам протистояв серйозний суперник. «Полісся» ставить перед собою завдання виграти Кубок України та поборотись за чемпіонство. У грі проти житомирян перш за все не вдалося налагодити високий пресинг, а також було багато необов’язкових втрат у центрі поля. Можливо, «Полісся» виглядало краще, але і Віталій Пономарьов, і керівництво «Руха» подякували нам за гру. Звісно, ми налаштовувались на перемогу, але виходячи з того, як складалась гра, то нічия – непоганий результат.

В другому таймі тренерський штаб хотів освіжити та загострити гру й поміняли майже весь центр поля. Ми знали сильні та слабкі сторони «Полісся» і намагались скористатись цим. Було помітно, що суперник не відходив від своєї манери гри. Тільки но ми підлаштувались під них, як житомиряни почали грати довгими передачами. Треба було вигравати підбір м’яча, а ми з цим не впорались.

Хочу подякувати нашим вболівальникам. Хоч на трибунах і було не багато глядачів, адже зараз є обмеження, але це дуже важливо для нас. Я – молодий футболіст і ще не грав за такої підтримки! Вдячний, що люди прийшли та вболівали за нас, бо це дуже мотивує – фанати гнали нас уперед».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, під яким номером Мбаппе гратиме в Реалі
Футбол | 07 травня 2024, 15:40 0
Стало відомо, під яким номером Мбаппе гратиме в Реалі

Форвард з дитинства мріяв про мадридський клуб

Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати
Футбол | 08 травня 2024, 06:45 41
Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея може стати не вакантним

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.