Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
842
1

Вест Хем – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 лютого о 22:00 за Києвом

Вест Хем – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 лютого на «Лондон Стедіум» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зіграє проти «Брентфорда». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Вест Хем

Команда зараз переживає відверто невдалий період, і це на тлі першого кола. Симптомом спаду став виліт від скромного Брістоль Сіті у кубку Англії – у переграванні на виїзді поступилися 0:1 після нічиєї вдома. Потім молотобійці розділили очки поспіль зі скромними Шеффілд Юнайтед та Борнмутом у рамках Прем'єр-Ліги. А останні тури чемпіонату стали для підопічних Девіда Мойєса відверто провальними. Спочатку їх розгромив 3:0 Манчестер Юнайтед, а футболісти Арсенала забили в 2 рази більше голів без відповіді. Нарешті, минулої суботи навіть Ноттінгем Форест оформив 2:0, здавалося б, остаточно викинувши Хаммерс із претендентів на єврокубки. Втім, конкуренти теж не дуже стабільні, тож крапку ставити зарано.

Брентфорд

Клуб проводить 3-й сезон у Прем'єр-Лізі - і загалом за всю історію (і лише історики футболу пам'ятають її перебування в елітному дивізіоні цього колективу), і поспіль. Бджілки гідно виглядали в обох попередніх розіграшах АПЛ. Але зараз у підопічних Томаса Франка відверто не вражають. Були сподівання, що у січні повернеться Тоуні, ключовий бомбардир. І Айвен справді, закінчивши нарешті свою тривалу дискваліфікацію, почав багато забивати - практично в кожному поєдинку. Ось тільки в обороні столична команда має чимало проблем, і вони пропускають, особливо від сильних противників, дуже багато: по 3 від Тоттенхема і Манчестер Сіті, 4 від Ліверпуля - зрозуміло, що все закінчувалося поразками. Втім, були і перемоги, з Ноттінгем Форест і навіть над Вулверхемптоном, чого вистачає для загального успіху.

Статистика особистих зустрічей

Неймовірно, але бджілки виграли усі 5 поєдинків у АПЛ. І лише у кубку молотобійці оформляли виїзні 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси сторін практично рівними. Але гості в останніх турах виглядали жвавішими - ставимо на них при форі 0 (коефіцієнт - 1,96).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Молоткам вже час і забивати, та й Брентфорд у свою чергу вкусити мастак. Хай буде ОЗ+ТБ2,5 (кф2,06)