Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 лютого 2024, 01:57
26808
0

Анчелотті оцінив матч із Севільєю, в якому Лунін зберіг ворота сухими

25 лютого «Реал» Мадрид обіграв суперників з рахунком 1:0

| Оновлено 26 лютого 2024, 01:57
26808
0
Анчелотті оцінив матч із Севільєю, в якому Лунін зберіг ворота сухими
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

25 лютого відбувся матч 26-го туру Ла Ліги між командами «Реал» Мадрид та «Севілья». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь королівського клубу.

Український голкіпер «вершкових» Андрій Лунін вийшов у стартовому складі та зберіг ворота сухими.

Після завершення зустрічі головний тренер «Реала» Карло Анчелотті провів прес-конференцію, на якій відповів на запитання журналістів:

«Ми святкували гол Луки Модрича, тому що він на це заслужив. Він забив чудовий гол і зробив великий внесок, коли вийшов на поле. Дуже важко залишати його на лаві запасних, але щодня він показує приклад, що він за команду.

Те, що він хоче робити наступного сезону, залежить від Луки, і нам просто потрібно дочекатися його рішення. Він, Кроос та Начо перебувають у однаковій ситуації. У клубу буде час виправити все це протягом найближчих кількох років, місяців. Керувати цими справами дуже складно, і я чудово розумію, що може подумати Модрич, коли не грає, тому що я відчував це теж як гравець. Модрич не схожий на 39-річного гравця.

Нам важко звикнути до нових правил футболу. При незарахованому голі Начо було торкання ноги гравця, а також м'яча, і приходить VAR, щоб переглянути рішення арбітра, але воно не є однозначним. Очевидна помилка.

Це був чудовий матч, зіграний дуже якісно та збалансовано. Ми мали передбачувані проблеми, коли не вистачало таких атакуючих гравців, як Беллінгем або Хоселу. Зважаючи на це, я думаю, що це три заслужені очки, і я дуже задоволений, тому що ми провели чудову гру», – цитує слова Анчелотті Marca.

Відеоогляд матчу Реал – Севілья – 1:0

Події матчу

81’
ГОЛ ! М'яч забив Лука Модрiч (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(117)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.