Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 20:13
633
0

Президент Металіста 1925: «Мельгоса розглядався як альтернатива Скрипнику»

Володимир Носов – про пошуки нового тренера команди

| Оновлено 25 лютого 2024, 20:13
633
0
Президент Металіста 1925: «Мельгоса розглядався як альтернатива Скрипнику»
УАФ. Унаї Мельгоса

Президент «Металіста 1925» Володимир Носов розповів про призначення Віктора Скрипника на пост головного тренера команди:

«Ми розуміли, що для досягнення цілей нашій команді потрібен тренер, котрий, по-перше, розуміє українську ментальність та футбольні реалії. А по-друге, має безперечну системність й практику в Європі.

У випадку Віктора Скрипника ми отримали набагато більше – фахівця з дійсно крутими результатами, адже за короткий термін він вивів одразу дві команди – «Зорю» та «Ворскли» – до єврокубкових змагань.

Процес перемовин був завершений досить швидко. Віктор Скрипник отримав змогу весь зимовий антракт отримати для підготовки команди до наступного півсезоння. На зимових зборах «Металіст 1925» працював у Іспанії та використав цей час для інтенсивних тренувань і підготовки команди до наступної частини сезону.

Для мене був тільки один кандидат. Але Вісенте Гомес та Унаї Мельгоса дійсно розглядалися як можливі альтернативні кандидати. Однак їхній досвід більше відповідає європейському футболу. У випадку Мельгоси, його досвід роботи з молодіжною збірною U-21 України хоч і важливий, але більше показовий у роботі з молоддю. Наша ж потреба полягала в розвитку першої команди, де середній вік гравців 26 років.

Тому можу сказати, що певний діалог із кількома кандидатами починався, але серйозні та конкретні переговори ми вели лише з Віктором Скрипником».

Сьогодні, 25 лютого «Металіст 1925» в 18-му турі УПЛ прийме «Динамо» Київ.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.