Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 лютого 2024, 16:12
1342
1

Баркому-Кажани не вдалося вдруге у сезоні перемогти Заксу

Українська команда поступилася поки що чинному переможцю Ліги чемпіонів у чотирьох сетах

| Оновлено 28 лютого 2024, 16:12
1342
1
Баркому-Кажани не вдалося вдруге у сезоні перемогти Заксу
plusliga.pl

У польському місті Велюнь сьогодні відбувся матч 23-го туру чемпіонату Польщі у Плюс Лізі. Волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» приймали одну із найтитулованіших команд Польщі «Заксу». Нагадаємо, що у першому колі на майданчику суперників українці виграли з рахунком 3:1.

І цей поєдинок із поки що діючими переможцями трьох останніх сезонів Ліги чемпіонів львів'яни розпочали чудово. Протягом усієї першої партії вони постійно лідирували у рахунку. А коли на табло з'явилися цифри 22:21, Іллі Ковальову вдалося зробити ейс, після чого двічі вдало зіграв на блоці Мойзе Гуйє 25:21.

Другий сет проходив вже за іншим сценарієм. Гості одразу ж взяли чотири очки поспіль. І хоча ближче до середини нашим гравцям вдалося вирівняти становище 10:10, 16:16 і навіть вийти вперед 19:18, 20:19, кінець партії залишився за польським клубом – 22:25.

І у третій партії «Баркому-Кажани» частіше довелося наздоганяти суперників. Це вдалося зробити лише за рахунку 19:19. На жаль, згодом гості пішли вперед на три очки, а коли українцям вдалося скоротити відставання до мінімуму, Василь Тупчій пробив у блок – 23:25.

Рівним вийшов четвертий сет. Так було до рахунку 17.17. Потім волейболісти «Закси» зробили невеликий відрив. І знову повторилася ситуація із третьої партії. Гості мали потрійний матчбол, львів'яни зусиллями Лучано Палонськи та Мойзе Гуйє два з них відіграли, але вирішальне очко взяли поляки.

«Барком-Кажани» грав у такому складі: Мойзе Гуйє (набрав 18 очок), Денніс Петровс (3), Лучано Палонськи (16), Владислав Щуров (7), Василь Тупчій (14), Ілля Ковальов (15), Ярослав Пампушко (ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Віталій Кучер (0), Крістерс Дардзанс (0).

Зазначимо також, що у складі гостей всю гру провів Дмитро Пашицький, який народився у Києві, але вже кілька років виступає за Заксу. Він набрав 4 очки.

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
23 тур. 24 лютого. Велюнь (Польща)
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) – «Закса» (Кендзежин-Козле, Польща)

1:3 (25:20, 22:25, 23:25, 23:25)

Після цієї гри у «Баркома-Кажани» залишилося 25 очок та 11 місце у турнірній таблиці. 1 березня львів'яни знову зіграють у місті Велюнь, але з командою «Купрум» (Любін). Цей матч мав відбутися ще в 16-му турі у січні, але був перенесений.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Подача не летела,ключевые ошибки Щурова сыграли роль в поражении