Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 лютого 2024, 21:54
2218
1

Арсенал – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 24 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 24 лютого 2024, 21:54
2218
1
Арсенал – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

24 лютого на «Емірейтс» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зіграє проти «Ньюкасла». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Арсенал

Команда поставила собі високий рівень минулого сезону. Той став проривним і приніс друге місце у підсумковій турнірній таблиці АПЛ. Зрозуміло, було завдання поборотися за те, щоб закріпитися на новому, точніше, досить давно забутому рівні. Каноніри, щоправда, швидко вилетіли з обох кубків країни. Але при цьому розпочали розіграш з перемоги у Суперкубку Англії (за пенальті вибили Манчестер Сіті). І, головне, повернувшись до Ліги чемпіонів, англійці там змогли виграти свою групу. І в середу грали у поєдинку 1/8 фіналу з Порту, де витратили чимало зусиль. Паралельно нестабільно, але непогано червоно-білі виглядають у Прем'єр-лізі – чого вартий недавній успіх із Ліверпулем. Та й Бернлі минулого туру обіграли 5:0.

Ньюкасл

Клуб змінив власника позаминулого сезону - жадібного Майка Ешлі змінив саудівський фонд. Одним із перших кроків нових інвесторів стало призначення Едді Хау на посаду наставника. Він спочатку позбавив загрози пониження, хоча іноді здавалося, що падіння в Чемпіоншип неминуче. Але в результаті вдалося залишитися, а у 2022/2023 чорно-білі весь розіграш провели і, головне, закінчили у четвірці лідерів. Це дозволило повернутися до Ліги чемпіонів, але там англійці потрапили до найскладнішої групи, і, при непоганій грі та чималій кількості очок, посіли лише останнє, 4-е місце. Це ще й відібрало чимало сил і щільний календар відгукнувся. Взимку було чимало осічок, і навіть заговорили про можливу відставку менеджера. Але з кінця січня результати чорно-білих знову налагодилися. Але з Борнмутом лише за рахунок гола Рітчі на 90+ хвилині вирвали вдома нічию 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Загалом, результати у канонірів кращі. Але у чотирьох останніх поєдинках у сорок лише 1 поразка при парі перемог, у тому числі 1:0 у листопаді на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу приймаючої сторони. Але підопічні Артети літали до Португалії лише у середу. Отже виберемо тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Думаю обе команды забьют