Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1386
1

Борнмут – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 лютого о 19:30 за Києвом

Борнмут – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний та Ерлінг Холанд

24 лютого на «Віталіті» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зіграє проти «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Борнмут

Команда влаштовує своїм уболівальникам американські гірки щодо результатів за Іраоли. Влітку баск довго акліматизувався на Туманному Альбіоні. Але потім чорна смуга змінилася вдалою серією, яка тривала аж до Різдва. Але тільки після нього виходило вигравати тільки в кубковому форматі. Щоправда, і розклад був складним, і ніхто не здивувався поразкам Ліверпулю і Тоттенхему, тим більше, що після цього були нічиї 1:1 з Вест Хемом і Ноттінгем Форест. Ось 1:3 із Фулхемом навряд чи якось можна було виправдати перед вболівальниками вишеньок. А з Ньюкаслом упустили перемогу через пізній пропущений м'яч.

Манчестер Сіті

Клуб чудово проявляв себе у Лізі чемпіонів. Вигравши нарешті Вухатого у червні минулого року, потім містяни показували стовідсотковий показник і в новому циклі головного єврокубку. Не лише в груповому етапі, а й уже в лютому з Копенгагеном, обігравши того на виїзді. Загалом підопічні Гвардіоли гарні на міжнародній арені, де 2023-го взяли вперше і Суперкубок УЄФА, і клубний чемпіонат світу. Найгірші справи на внутрішньому фронті, втім, це сприймалося Пепом з ентузіазмом, як новий виклик. У результаті вдалося до лютого фактично наздогнати Ліверпуль. Але потім мало не поступилися Челсі, зрівнявши наприкінці. Та й із Брентфордом гол Холанда на 72-й хвилині виявився єдиним.

Статистика особистих зустрічей

Нічого не виходить у вишень із грандом. Минулого сезону, повернувшись до АПЛ, вони програвали містянам 0:4 та 1:4. А в листопаді взагалі були 6:1 у Манчестері.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тут приймаюча сторона не має шансів навіть на нічию. Прохідним варіантом виглядає парі на те, що в цьому поєдинку Кевін де Брюйне та компанія зможуть виграти навіть за фори -1,0 забитий гол (коефіцієнт - 1,61).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Мс фора с -1.5