Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 лютого 2024, 17:06
1540
3

Брайтон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 24 лютого 2024, 17:06
1540
3
Брайтон – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

24 лютого на «Амекс» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зіграє проти «Евертона». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Брайтон

Команда цього сезону опинилася в незвичній, хоч і приємній ситуації. Вона змогла за підсумками минулого розіграшу АПЛ, вже за Де Дзербі, вибратися на максимальне для себе 6-е місце. Таким чином, Альбіон дебютував у Лізі Європи, причому вдало: британці виграли свою групу, і у плей-оф розпочнуть лише з 1/8 фіналу. Ось тільки це додаткове навантаження відгукується на внутрішніх турнірах. Хоча, наприклад, 0:4 із Лутоном були у січні, коли жодними єврокубками і не пахло, просто стабільності не вистачає. Втім, з іншого боку, і в кубку колектив досі продовжує боротьбу – у крайньому раунді вдалося обіграти Шеффілд Юнайтед. І в АПЛ поки що залишається шанси повторити як мінімум успіх минулого циклу. З тими ж мечами, але вже в чемпіонаті, оформили 5:0 на виїзді, щоправда, у більшості.

Евертон

Клуб змушений теж боротися із незвичними викликами. Але у них тривоги, на відміну від Брайтона, неприємні: команда стала першою, яка потрапила під санкції через перевищення витрат над прибутками. Якщо додати відібрані контролерами фінансового фейр-плей очки, то сині комфортно йшли б у середині таблиці, не набагато відстаючи від свого наступного супротивника. Але зараз триває боротьба за виживання. І в її розрізі непогані результати у вигляді нічиїх з Фулхемом і Тоттенхемом стають недостатніми. Тим більше, що за ними була цілком очікувана поразка: пропустили 2 м'ячі від Холанда, що й забезпечило успіх Сіті. У понеділок із Крістал Пелас явно хотілося виграти, але в результаті все закінчилося нічиєю. І її, втім, вистачило, щоб наздогнати Лутон за очками.

Статистика особистих зустрічей

В обох попередніх сезонах Прем'єр-Ліги сторони суворо обмінювалися виїзними перемогами. Але в цьому розіграші у Ліверпулі була нічия 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом чайок. Але гості через турнірну ситуацію повинні давати бій - тут ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Усик уперше висловився про роботу рефері в бою проти Ф'юрі
Бокс | 26 липня 2024, 09:25 0
Усик уперше висловився про роботу рефері в бою проти Ф'юрі

Олександр не вважає, що Марк Нельсон вкрав у нього дострокову перемогу

Грізманн може несподівано залишити Атлетіко. Відомо, куди хоче перейти
Футбол | 26 липня 2024, 22:30 0
Грізманн може несподівано залишити Атлетіко. Відомо, куди хоче перейти

Гравець хоче продовжити кар'єру в MLS

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Победа Эвертона, пора уже и побеждать 
Лига конференций без динамо
Брайтон на изи выиграет с форой -1 можно брать за 2,6