Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 20:12
949
0

Віктор СКРИПНИК: Сподіваюся, на Динамо не потрібно буде мотивувати команду

Тренер «Металіста 1925» – про підготовку до матчу з «Динамо»

| Оновлено 25 лютого 2024, 20:12
949
0
Віктор СКРИПНИК: Сподіваюся, на Динамо не потрібно буде мотивувати команду
ФК Металіст 1925. Віктор Скрипник

Головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник розповів про підготовку команди до матчу 18-го туру УПЛ проти «Динамо» Київ:

– На скільки відсотків оцінюєте готовність команди до старту другої частини сезону?
– Не буду казати, бо це не скаже жоден тренер, він не знає, де стоїть його команда. Товариські матчі – це товариські матчі. Ми мали якісних суперників, ми задоволені ставлення хлопців до роботи, до праці. Але ти не знаєш, бо офіційний матч є офіційним матчем. Ми граємо з «Динамо», це дуже складний суперник для першого матчу, але колись ми маємо грати й з ними. Так що ми дуже раді, що граємо. У неділю подивимося, на скільки відсотків ми підготувалися до сезону.

– Власне, що можете сказати про суперника? Чи стало «Динамо» за паузу іншою командою, сильнішою?
– Тренувальні збори є для того, щоб тренер, який прийняв команду по ходу сезону, мав час для того, щоб його думки спрацювали. Подивимося. «Динамо» є «Динамо». Ті хлопці, які там залишилися і цей тренер, який працює, вони не нові персони для нас. Сподіваюсь, навіть я впевнений, що нічого кардинально не змінилося. Але, напевно, якісь напрацювання були, є, ми дивилися. Ті результати, які вони показують - це тільки підтверджують.

– Ми записуємо інтерв'ю в середу. Зі скількома позиціями зі стартового складу на неділю ви вже визначилися, а де маєте сумніви?
– Відсотків на 70-80 я вже маю стартовий склад в голові. Але ми ще тренуємося, не дай Боже щось трапиться з хлопцями. Сподіваюсь, що мені не потрібно буде мотивувати мою команду. «Динамо» – це наш гранд, проти них кожен хоче себе проявити. Але є ще 3-4 позиції, де може щось змінитися. Тож, 70% – це те, що ми маємо зараз.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.