Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 лютого 2024, 13:59
3517
0

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Акцент Динамо на академію – це просто відмазка»

Колишній гравець «біло-синіх» дав прогноз на весняну частину УПЛ

| Оновлено 25 лютого 2024, 13:59
3517
0
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Акцент Динамо на академію – це просто відмазка»
Віктор Леоненко

Колишній гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко дав прогноз на весняну частину сезону Української Прем'єр-ліги 2023/24:

«Найбільше шансів стати чемпіоном у «Шахтаря». Вони раніше за всіх стартували, хоча іноді єврокубки не приносять щастя, якщо заходиш далеко. Це показав у «Динамо» товариш Луческу, якому завжди заважали єврокубки. Крім цього, «Шахтар» найбільш збалансована команда в УПЛ плюс продовжує посилюватися.

Друге місце віддам «Динамо». Вони мають покращити свою позицію порівняно з минулим сезоном. Чому не перше? Ми не знаємо, чи вийде у Шовковського. Він тільки пробує себе на посаді головного тренера. Також невідомо, як виглядатиме склад, бо акцент в «Динамо» робиться на академію. Хоча це просто відмазка – що у нас усі свої. Кого це турбує, якщо академія четверте місце посідає? Нехай хоч Заваров із Безсоновим виходять, головне – щоб результат був. На цьому рівні серйозні вимоги, а у нас все сюсюкаються.

Третім буде «Дніпро-1», четвертим – «Кривбас», п'ятим – «Полісся». «Кривбас» непогано виглядає та посилюється. «Полісся» теж багатьох купує. Тут ще багато залежить від того, де команди гратимуть. «Динамо» чомусь виїзний матч із «Металістом 1925» грає у Києві на «Лобановського». І ось таких «чомусь» дуже багато у нашому чемпіонаті. Домашній стадіон також дає перевагу. Згадайте, скільки ігор зіграло вдома Динамо за Реброва? Точніше, за Реброва та Ріанчо, бо вони обидва головні були. Другий тренер не веде себе так, як Ріанчо – не бігає бровкою, розмахуючи руками.

Чи не проваляться «Кривбас» і «Полісся» у другому колі, як «Жирона», яка впевнено стартувала, а потім почала буксувати? Все може бути. «Жирона» просто стає зараз на своє місце. На неї почали звертати увагу суперники.

«Зоря» точно не вилетить, мають ще матчі в запасі. Думаю, вилетять «Минай» і «Верес». Ці команди нічого не показали протягом сезону і не купили нормальних футболістів. «Минай» ще й Шарана звільнив, який хоч щось робив.

А у стикових матчах можуть будь-які команди грати, внизу таблиці всі однакові. «Металіст 1925» взагалі повинен боротися за серйозні завдання. По-перше, Скрипник – хороший тренер, а по-друге – у команди з'явився пристойний спонсор. Вони мають бути нагорі. Але як «Металісту 1925» нормально грати, якщо домашню гру проти «Динамо» вони проводять на виїзді?»

Раніше Віктор Леоненко розповів, що йому не подобається бачення футболу Валерія Лобановського.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.