Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 23 лютого 2024, 22:14
1913
1

ВІДЕО. Жартівник зупинив Ракету. Селбі всуху розгромив О'Саллівана

Поразка Роннї О'Саллівана завершила його переможну серію з 16 матчів

| Оновлено 23 лютого 2024, 22:14
1913
1
ВІДЕО. Жартівник зупинив Ракету. Селбі всуху розгромив О'Саллівана
WST. Марк Селбі

Англійський снукерист Марк Селбі сенсаційно здобув розгромну перемогу над Ронні О'Салліваном з рахунком 6:0 у чвертьфіналі турніру Players Championship у Телфорді.

Це була перша рейтингова зустріч між цими відомими суперниками після фіналу Scottish Open 2020, де Селбі також здобув переконливу перемогу з рахунком 9:3. Тим не менш, 41-разовий переможець рейтингових турнірів О'Салліван, як і раніше, має перевагу в особистих зустрічах: 17–12.

Перемога вивела Селбі до півфіналу рейтингового турніру в 62-й раз у його кар'єрі. У суботу ввечері у півфіналі чотириразовий чемпіон світу зіграє із шотландцем Джоном Хіггінсом або китайцем Чжан Анда.

Поразка Ронні О'Саллівана завершила його переможну серію з 16 матчів. Семиразовий король Крусібла у цьому сезоні був у чудовій формі. Він виграв послідовно три великі турніри – UK Championship, Masters та World Grand Prix. Однак цього вечора Жартівник із Лестера різко зупинив Ракету.

У перших 5 фреймах повністю домінував Селбі, який зробив брейки 65, 91, 81, 105 та 59 на шляху до перемоги. В останньому фреймі О'Салліван повів у рахунку 58:0, але Селбі здійснив у партії камбек, чому сприяв приголомшливий дальній удар на червоному у правий верхній кут. Зрештою 22-разовий переможець рейтингових турнірів взяв фрейм на чорній кулі та завершив матч усуху (6:0).

Марк Селбі: «Якщо ви не можете зіграти з Ронні при повній публіці, яку він завжди збирає, то ви обрали неправильну гру. Ось де можна перевірити себе. Ви бачите, на якому рівні знаходиться ваша гра, коли вам протистоять найкращі. На цей момент моя гра, здається, в хорошому стані.

Це справді неймовірно. Я, звісно, радий перемозі. Але те, як я це зробив, мене дуже потішило. Я володів собою і почував себе впевнено. Я думав, що маю забивати, коли у мене з'явиться шанс, і я це робив.

З ким би я не зіграв далі, я насолоджуватимуся цією подією. Якщо я зіграю проти Джона Хіггінса, у нас було багато чудових битв, і я дуже поважаю його як гравця та людину. Чжан Анда був одним із найкращих гравців цього сезону. Те, як він грав, було видатним».

За матеріалами World Snooker Tour

Снукер. Players Championship

Телфорд (Англія), 19–25 лютого 2024 року

1/4 фіналу

  • 21.02. 21:00. Джадд Трамп (Англія) – Алі Картер (Англія) – 4:6
  • 22.02. 15:00. Марк Аллен (Північна Ірландія) – Гері Вілсон (Англія) – 6:4
  • 22.02. 21:00. Марк Селбі (Англія) – Ронні O'Салліван (Англія) – 6:0
  • 23.02. 15:00. Чжан Анда (Китай) – Джон Хіггінс (Шотландія)

Сітка турніру

Відеофрагменти матчів

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Подивився 3 хвилини, ще при 2:0. Одразу було видно, що Ронні клеїть дурня, вимкнув телевізор в очікуванні 6:0.
"Предчувствия его не обманули"