Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

22.02.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 0 : 0
Бенфіка Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 23 лютого 2024, 12:43
15499
0

Тренер Бенфіки оцінив матч у Лізі Європи та відзначив важливість Трубіна

Рогер Шмідт прокоментував результат матчу-відповіді 1/16 фіналу проти «Тулузи»

| Оновлено 23 лютого 2024, 12:43
15499
0
Тренер Бенфіки оцінив матч у Лізі Європи та відзначив важливість Трубіна
Getty Images/Global Images Ukraine. Рогер Шмідт

22 лютого відбувся матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між командами «Тулуза» та «Бенфіка». Гра завершилась із рахунком 0:0 [перший поєдинок – 1:2].

Український голкіпер португальського клубу Анатолій Трубін вийшов на поле у стартовому складі та здійснив 6 сейвів.

Після завершення зустрічі головний тренер «орлів» Рогер Шмідт провів прес-конференцію, на якій наголосив на важливості наявності Трубіна:

– Який коментар до результату, що дозволяє пройти до 1/8 фіналу Ліги Європи?

– Це був типовий матч-відповідь на вибуття в Лізі Європи, вирішальний для обох команд. Ми добре виступили у першому таймі, у нас було дві/три можливості забити перший гол, це була наша мета, але ми пропустили ці можливості. Також у першому таймі «Тулуза» продемонструвала свої наміри, а у другому вони стали більше ризикувати, чинячи на нас тиск, нам доводилося захищатися у багатьох моментах, у штрафному, на краю штрафного, стандартні положення, довгі передачі. Нам потрібен був дуже хороший воротар. У другому таймі ми намагалися знайти перехідні моменти. Ми не забили, тож нам довелося боротися до кінця, дуже добре захищатися. Ми зробили це. Це була важка гра, і ми раді, що вийшли в 1/8 фіналу. «Тулуза» була важким суперником.

– Хіба така команда, як «Бенфіка», з європейськими амбіціями, не має показувати більше, ніж проти такої команди, як «Тулуза»?

– Чесно кажучи, я дуже поважаю «Тулузу», бо вони показали, особливо у європейських іграх, що проти них важко грати. Вони вже показали це на груповому етапі. Я не очікую, що «Бенфіка» подорожуватиме Європою і легко виграватиме матчі. Це завжди важка робота. У футболі різні завдання, сьогодні, після втрачених можливостей у першому таймі, нашим завданням було дуже добре захищатися, наполегливо працювати. Це також частина футболу. Справа не тільки в тактиці або красі гри, іноді футбол такий: бийся, май правильний настрій і, зрештою, досягай успіху. Ось що ми зробили.

Відеоогляд матчу Тулуза – Бенфіка – 0:0

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.